

The INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB 2024 Spring into Summer

A Double Race Weekend Plus, Round 2 of the

Northwest Mini Enduro Championship Series

Pacific Raceways, May 11th & 12th 2024

These events are hosted by the International Race Drivers Club at Pacific Raceways under sanction of the International Conference of Sports Car Clubs, governed by 2024 ICSCC Competition Regulations.

ENTRIES OPEN:	Upon receipt of this announcement
ENTRY FORMS:	www.icscc.com
ONLINE REGISTRATION:	www.motorsportsreg.com
FNTRY FFFS:	

IRDC members (Single Day , Saturday or Sunday)	\$240
Non-IRDC members (Single Day , Saturday or Sunday)	\$260
IRDC members (Both Days)	\$425
Non-IRDC members (Both Days)	\$460
Additional Race Groups	\$150
Round 2 NWMECS, a special race event one-hour Mini-Enduro	\$225
Friday Test & Tune	\$225

Spectators and Crew members FREE + Our Thanks!

Motorsportsreg will charge your credit card Monday.

IRDC REGISTRAR: Linda Blackburn tel 360-513-9769 registrar@irdc-racing.com

RACE ELIGIBILITY:

All drivers 18 years old and over with a valid unrestricted competition license issued by ICSCC, SCCA, CACC, FIA, ASN, or NASA. Other licenses may be approved by the ICSCC License Director. Drivers 16-17 require additional wavers to participate.

The Race Chairman Karl Seeger can be reached at 206-999-1320 or IRDCracechair@outlook.com

FRIDAY TEST AND TUNE:

Race car test and tune event, rotating groups. Novice license holders authorized by the ICSCC License Director are welcome. Paddock entry restricted to participants, officials, and volunteers until 4pm.

TECHNICAL INSPECTION:

Entries with a 2024 Annual Tech sticker on your logbook can complete your race tech form at registration and receive your weekend tech sticker then and there and be good to go. Drivers without 2024 Annuals must have your car and apparel inspected by an authorized tech official. Tech officials will be roaming Friday evening or bring your car and gear to the scale station area for inspection.



Registration open

Saturday – May 11th, 2024 – Rotation 3

10.5 hrs.

6:00pm

11:20am	11:40pm	20 mins.	Mandatory Drivers Meeting – Grandstands		
11:08am	12:08pm	60 mins.	Lunch		
10:51am	11:08am	17 mins.	Group 8	NWMECS Round #2 Qualifying	
10:27am	10:44am	17 mins.	Group 1	Qualifying	
10:03am	10:20am	17 mins.	Group 3/6	Qualifying	
9:39am	9:56am	17 mins.	Group 2/5	Qualifying	
9:15am	9:32am	17 mins.	Group 4	Qualifying	
Novice Drive	ers will be as	signed in the ap	propriate Champio	nship Group Per License Director!	
8:25am	9:15am	50 mins.	Mandatory Novice Meeting		
7:45am	8:15am	30 mins.	Novice Trac	k Tour/Orientation	
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteers r	neeting – BBQ area by playground	
7:30am	12:30pm	5 hrs.	Technical Inspection		
,	0.000	10.01.00	region and report		

12:13pm	12:39pm	22 mins.	Group 4	Championship Race
12:46pm	1:12pm	22 mins.	Group 2/5	Championship Race
1:19pm	1:45pm	22 mins.	Group 3/6	Championship Race
1:52pm	2:18pm	22 mins.	Group 1	Championship Race
2:25pm	3:25pm	1 hr.	Group 8	NWMECS Round #2 Race

4:00pm Novice Post-Race Meeting

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC

7:30am

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = FV, FL, CC4, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

Group 7 = Novice Closed Wheel – **See License Director**

Group 8 = Northwest Mini Enduro Championship Series – NWMECS





Sunday – May 12th, 2024 – Rotation 3

7:30am 7:30am	12:00pm 10:00am	4.5 hrs. 2.5 hrs.	Registration open Technical Inspection
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteers meeting – BBQ area by playground
9:15am 9:45am	9:35am 10:05am	20 mins. 20 mins.	Group 4 Qualifying Group 2/5 Qualifying
10:15am	10:35am	20 mins.	Group 3/6 Qualifying
10:45am	11:05am	20 mins.	Group 1 Qualifying
11:05am	12:05pm	1 hr.	Lunch
12:10pm	12:44pm	30 mins.	Group 4 Championship Race
12:54pm	1:28pm	30 mins.	Group 2/5 Championship Race
1:38pm	2:12pm	30 mins.	Group 3/6 Championship Race
2:22pm	2:56pm	30 mins.	Group 1 Championship Race

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = FV, FL, CC4, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

