

Sports Car Club of British Columbia presents

"Run for the Border" Weekend JUNE 26 & 27, 2010



This event is sanctioned by ICSCC as a championship points race conducted under the 2010 ICSCC regulations and organized by the Sports Car Club of British Columbia at Mission Raceway Park in Mission, BC.

Entries Close: June 20th, 2010

ICSCC and other licenses **Entry Fees:** \$260.00 CDN/US

> Additional Entry \$120.00 CDN/US ICSCC - One Day Entry \$155.00 CDN/US ICSCC – Addt'l One Day Entry \$ 75.00 CDN/US Late Entry \$ 50.00 CDN/US Pit Passes (5 free with entry) \$ 5.00 CDN/US Novice Entry (2-Days) \$260.00 CDN/US Novice Entry (1-Day – Saturday Only) \$155.00 CDN/US

Transponders: Weekend rental at track \$55.00 CDN/US for 2 days or \$30.00 CDN/USD for 1 day

Friday Practice: There will be a Friday Practice put on by the RDC. Please register in advance through MotorposrtReg.com

ALL PRICES INCLUDE 5% Goods & Services Tax Please make cheques payable to SCCBC

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining.

Registration info: SCCBC Registrar Phone: (604) 857-2492 (8am - 8pm)

Rob & Angie Gilchrist All entries are through MotorsportReg.com Email: registrar@sccbc.net if you have any questions

2370 Center Street

Abbotsford, BC V2T 2N3

Registration Hours: Friday 5:30 pm - 8:00 pm

> 7:00 am - 11:00 am Saturday 7:00 am - 10:00 am Sunday

Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the paddock. Please do your part to clean up.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is NOT PERMITTED during an event.

3) Weekend schedule and Supplemental Regulations will be available at Registration.

4) Novices wishing to enter for 1 day only must register for Saturday. A Sunday only race will not be permitted.

Class Rotations #1/2

GROUP 1 A-B-C-D Prod. SPU. SPM. SPO. PRO3

E-F-G-H-I-J Prod, CR, PRO7, SM, CSM, HC4, ITX GROUP 2

GROUP 3 CF, FF, FA, FC, FM

GROUP 4 GT1-2-3, AS, ITE, RS, HC1, ST **GROUP 5** GTL, ITA-B-C-S, E-F-G-H Imp Prod

FL, FV, FFF/500, A-B-C-D-E-F SR, S2, VFV, Novice Open Wheel GROUP 6

GROUP 7 Novice Closed Wheel

> SCCBC Race Chairs: Robert Currie and Irene Chambers This announcement forms part of the Supplementary Regulations



SPORTS CAR CLUB OF BRITISH COLUMBIA & I.C.S.C.C. presents the "RUN FOR THE BORDER" WEEKEND June 26 & 27, 2010



Friday: Registration from 5:30 to 8:00PM. Tech available on Friday. Main Gate closed at 10:30 Saturday:

6:30	MAIN GATE OPENS			REGISTRATION & TECH OPEN		
7:30				Novice driver meeting & track tour. Meet @ paddock #1		
8:30		8:40		GROUP 1	PRACTICE	10 min
8:45		8:55		GROUP 2	PRACTICE	10 min
9:00		9:10		GROUP 3	PRACTICE	10 min
9:20		9:30		GROUP 4	PRACTICE	10 min
9:35		9:45		GROUP 5	PRACTICE	10 min
9:50		10:05		GROUP 6 & Novice Open Wheel	PRACTICE	15 min
10:15		10:30		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	PRACTICE	15 min
10:35	-	10:50		GROUP 1	QUALIFYING	15 min
10:55	-	11:10		GROUP 2	QUALIFYING	15 min
11:00				REGISTRATION CLOSED		
11:20	-	11:35		GROUP 3	QUALIFYING	15 min
11:40	-	11:55		GROUP 4	QUALIFYING	15 min
12:00	-	12:15		GROUP 5	QUALIFYING	15 min
12:15	•	1:15		LUNCH		
12:30				MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH		
1:15	-	1:30		GROUP 6 & Novice Open Wheel	QUALIFYING	15 min
1:35		1:50		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	QUALIFYING	15 min
2:00	-	2:30		GROUP 1	RACE	30 min
2:35	-	3:05		GROUP 2	RACE	30 min
3:15	-	3:45		GROUP 3	RACE	30 min
3:50	-	4:20		GROUP 4	RACE	30 min
4:25	-	4:55		GROUP 5	RACE	30 min
5:05	-	5:35		GROUP 6 & Novice Open Wheel	RACE	30 min
5:40	-	6:10		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	RACE	30 min

Sunday: NOTE: PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS

Sunaa	ıy:	NC	TE: PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS				
7:00	MAIN GATE OPENS		OPENS	REGISTRATION & TECH OPEN			
9:00	-	9:15		GROUP 2	QUALIFYING	15 min	
9:20	-	9:35		GROUP 3	QUALIFYING	15 min	
9:45	-	10:00		GROUP 4	QUALIFYING	15 min	
10:00				REGISTRATION CLOSED			
10:05	-	10:20		GROUP 5	QUALIFYING	15 min	
10:30	-	10:45		GROUP 6 & Novice Open Wheel	QUALIFYING	15 min	
10:50	-	11:05		GROUP 1	QUALIFYING	15 min	
11:15	-	11:30		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	QUALIFYING	15 min	
11:30	-	12:30		LUNCH			
11:40				MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH R	EGISTRATION C	LOSED	
12:30	-	1:00		GROUP 2	RACE	30 min	
1:10	-	1:40		GROUP 3	RACE	30 min	
1:50	-	2:20		GROUP 4	RACE	30 min	
2:30	-	3:00		GROUP 5	RACE	30 min	
3:10	-	3:40		GROUP 6 & Novice Open Wheel	RACE	30 min	
3:50	-	4:20		GROUP 1	RACE	30 min	
4:30	-	5:00		GROUP 7 - Novice Closed Wheel	RACE	30 min	

Mandatory Tech for Groups 1 & 6

GROUP 1: A-B-C-D Prod, SPU, SPM, SPO, PRO3

GROUP 2: E-F-G-H-I-J Prod, CR, PRO7, SM, CSM, HC4, ITX

GROUP 3: CF, FF, FA, FC, FM

GROUP 4: GT1-2-3, AS, ITE, RS, HC1, ST

GROUP 5: GTL, ITA-B-C-S, E-F-G-H Imp Prod

GROUP 6: FL, FV, FFF/500, A-B-C-D-E-F SR, S2, VFV,

Novice Open Wheel

GROUP 7: Novice Closed Wheel