

10400 Memo 4, June 2010

The Official Publication of the International Conference of Sports Car Clubs

In This Issue:

- Announcement: SCCBC, Mission Raceway Park, June 26/27 double race
- Announcement: NWMS, Spokane County Raceway, July 9-11 double race
- Announcement: IRDC, Pacific Raceways, July 31-Aug 1
- Results: CSCC at PIR April 24/25, & IRDC at PR May 1/2

Steward's Goapbox

difference a week makes. at the Sunday meeting and afterwards a veteran the overall winner of your race group. to all the drivers for paying attention and making not in this category. race two much less dramatic. In fact race two saw some terrific driving in changing weather conditions The next point that follows naturally from this discusand a couple of huge grids.

rules that apply. These are items that seem to ered flag out of the corner of their eye and falsely cause some confusion every year and are worth reviewing. First, what must be done to receive a finish

The season is now underway with two races com- and points in a championship race? This question pleted as this is written. We had back-to-back races actually takes us into a couple of sections of the at PIR and PR separated by one week, and what a rulebook. The most obvious requirement for a finish At Portland, drivers is just that, you must finish the race, defined in the seemed to awaken from a winter of slumber with rulebook as receiving the checkered flag. The secblinders on as we saw an extraordinary number of ond component of a finish is to complete at least half passes under yellow. This behavior solicited a of the laps of the class winner or if there are no pretty good rant from the Race Chair and yours truly other cars in your class, at least half of the laps of driver chastised us for punishing the whole group case, though, you still must receive the checkered while only a few drivers were at fault. It's a fair point flag and cross the finish line under you own power. I suppose, and for those drivers that drove clean all The Steward may allow you to cross the finish line in weekend, thank you and well done. However, my the hot pit lane while the checkered flag is being feeling was that the situation was so extreme and waved if in his/her opinion it would be safer for all the numbers so large that a general warning was concerned. A car with a significant fluid leak might called for. Whether that made the difference one fall into this category. The key is your car must be week later in Seattle I can't say, but the fact is we capable of finishing the race. A car with a blown enhad one pass under yellow all weekend. So thanks gine that would not be able to complete a final lap is

sion involves a phenomenon where in a mixed grid the overall race leader approaches the start/finish Moving ahead, this month we want to discuss some line with slower traffic just ahead and receives the miscellaneous issues that have come up over the checkered flag. At times, the drivers immediately course of the first two races, and try to clarify the ahead of the race leader catch the waving check-

continued...

No President's Message this issue

Memo Classified Ad Policies:

Non-commercial ads are free to Conference licensed drivers, officials and workers. Maximum ad length 100 words: longer ads not accepted. To place an ad in the Memo, contact the Memo editor at icscc@telus.net. Proof your ad when it first appears - it is presumed correct unless the editor is notified in writing! Ads run for 3 issues, then are automatically cancelled unless renewed. Numbers at the end of the ad show when it began: 1/10 means first issue of 2010, and that ad will expire after issue #3 of 20108 (3/10). There are 10 issues per year. To change an ad you must rewrite it and submit the new wording in its entirety.

10400 Officials 2010

Please respect our volunteers - no calls or faxes after 9 p.m.

President	Kevin Skinner president@icscc.com	25141 53 rd Ave.	Aldergrove, BC V4W 1T1	604-856-8957 res 604-230-6084 cell
Vice President	Dick Boggs vice_president2@icscc.com	13749 97th Ave. N.E.	Kirkland WA 98034	425 823-4883
Vice President	Linda Heinrich vice_president@icscc.com	P.O. Box 1977	North Plains, OR 97133- 1977	503-647-5399 res 503-647-5389 fax
Vice President	Dennis Peters vice_president3@icscc.com	7645 Ray Nash Drive NW	Gig Harbor, WA 98335	253-851-2801 res 253-405-2646 cell
Secretary	Lynn Coupland secretary@icscc.com	5670 SW Menefee Dr.	Portland, OR 97239	503-246-3511 res. 503-701-3547 cell
Treasurer / Advisor	Dan Heinrich treasurer@icscc.com	P.O. Box 1977	North Plains, OR 97133- 1977	503-647-5399 res 503-310-6610 cell 503-647-5389 fax
Race Steward	Bill Spornitz steward@icscc.com	22134 NE 26th Place	Sammamish, WA 98074	425 836-2760
Assistant Steward	Tom Olsson asst_steward@icscc.com	13057 28th Avenue NE	Seattle, WA 98125	206-890-8616
Assistant Steward - Technical	Ken Hill asst_steward2@icscc.com	2127-163rd Drive SE	Snohomish, WA 98290	425-334-7435
License Director	Randy Blaylock license_director@icscc.com	16837 104th Ave NE	Bothell WA 98011	425-806-9725
License Registrar	Karen McCoy license_registrar@icscc.com	13702 SW Hall Blvd, #4	Tigard, OR 97223	503-730-9007 cell 503-684-0976 fax
Sound Control	Bill Slottke sound@icscc.com	1810 Willamina Ave.	Forest Grove, OR 97116	503-357-5158
Memo Editor	Danielle Baxter memo@icscc.com	P.O. Box 219	Fort Langley B.C. V1M 2R5	604 882-8078
Website	Steve Adams admin@icscc.com	18916 197th Ave NE	Woodinville WA 98077	425-260-5474
Race Officials Div.	Lynn Rimmer rod_director@icscc.com	8620 154th Street	Surrey, BC V3S 3N6	604 501 1503
Points Keeper	Bob Mearns points@icscc.com	22638 Old Woodinville Duvall Rd.	Woodinville, WA 98077	206-713-3345
Medical Officer	Doug Jennings medical@icscc.com	467 Solnae Place NW	Bremerton, WA. 98311	360-692-6244
Legal Advisor	Charles Denkers	4208 SE Harrison	Milwaukie, OR 97222	503-222-6102 bus.
Insurance Advisor	Scott Adare insurance@icscc.com	1112 E Woodcrest Ct.	Spokane, WA 99208	509-230-0929 res. 509-466-4776 fax
Historian	Gerry Frechette historian@icscc.com	2355 West 7th Ave.	Vancouver, B.C. V6K 1Y4	604 734-4721 tel & fax
PR North / South	POSITIONS OPEN			
Banquet Facilitator	POSITION OPEN			
Banquet Support	Peggy Ann Walker banquet2@icscc.com	6327 SW Hiawatha Ct.	Lake Oswego, OR 97034	503-537-9103 bus.

The ICSCC Memo is a publication of the International Conference of Sports Car Clubs. The ICSCC Memo and its contents in entirety are copyright by the International Conference of Sports Car Clubs. Any reproduction by any means, electronic or mechanical, without the express written permission of the International Conference of Sports Car Clubs, is prohibited. The ICSCC Memo accepts written comments subject to ICSCC policy limitations but will not be held responsible for the content of such letters. Letters only published if submitted with the author's name, address and phone number. The ICSCC Memo is printed in the USA by Lazerquick, Beaverton, OR Editor - Danielle Baxter, PO Box 219 Fort Langley, BC, V1M 2R5, tel. 604-882-8078. The publisher reserves the right to reject any paid or unpaid advertisement.

Steward's Goapbox, continued ...

the completion of that lap when in fact they should get to turn it on. The rulebook is very clear about have continued around and received the checkered the requirement for a working transponder and alflag for their respective overall position. The key is though timing and scoring may make an effort to to know where you are in relation to the race leader continue scoring you if your transponder fails, they and pay careful attention to exactly when the check- are not staffed to do this and depending on the size ered flag flies.

here is the requirement for a working transponder. like a race finish, can get very complicated Not often, but occasionally, a car will have a transdoes let the scorers know if a signal is weak or a years of effort it took to get us there. battery is low, and we hope to catch these issues early in the weekend, allowing you to make a As always, drive safe, drive smart and have fun! Remember that rental transponders are available from Drivers' Services. Our advice is if you are unsure of your transponder, rent one and save yourself some grief. Oh, and one last thing.

believe their race is over, thus exiting the track at If you have your transponder on a switch, don't forof the grid, it might prove to be impossible. As you can see, like so many aspects of our "rules of the One other area of the rulebook that comes into play road", something that seems fairly straight forward,

ponder that is either intermittent or fails entirely. A Looking to the future, by the time you read this we hardwired transponder will help greatly as its failure will have concluded our first ever race at Oregon is less likely, although not unheard of. A battery- Raceway Park, an event we all look forward to with operated transponder always runs the risk of having great anticipation. We all tip our hats to Team Conthe battery go low. However, the timing equipment tinental and the owners and staff of ORP for the

Bill Spornitz **ICSCC Race Steward**

Race Registrars: 2010	Race Chairmen: 2010
CASCADE SPORTS CAR CLUB: Holly Remington 9536 SE Winsor Drive, Milwaukie, OR 97222 Tel / Fax: 503-654-0997 (before 9 p.m. please) Email: hollycscc@comcast.net	CASCADE SPORTS CAR CLUB: Gary Bockman 3824 SW Marigold St., Portland, OR 97219 Tel: 503-245-5479 Email: bsiracing@msn.com
INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB: Debbie Morton 7931 111 Ave NE, Lake Stevens, WA 98258 Tel/Fax: 360-659-7396 Email: debbiemorton2@msn.com	INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB: Frank DiMiceli 17042 166th Place SE, Renton WA 98058 Home: 425-204-8659 / Cell 425-785-2376 Email: fdimiceli@comcast.net
NORTHWEST MOTORSPORTS: Rebecca Woodbury PO Box 1609, Spokane, WA 99210 Tel: 509-979-4123 / Fax: 509-928-0701 (before 9 p.m. please) Email: registrar@northwestmotorsports.org	NORTHWEST MOTORSPORTS: Doug Smith 15221 N Shady Slope Rd, Spokane, WA 99208 Phone: 509-466-4612 / Fax: 509-467-9826 Email: skypilot66@comcast.net
SPORTS CAR CLUB OF B.C.: Martin Berryman 1853 Walnut Cres., Coquitlam, BC Canada V3J 7S9 Phone: 939-0072 Email: registrar@sccbc.net	SPORTS CAR CLUB OF B.C.: Robert Currie 35322 Purcell Ave, Abbotsford, BC V2S 8K8 Phone: 604 854-5797 Email: rbdrc@shaw.ca
TEAM CONTINENTAL: Linda Blackburn 2600 NE Minnehaha St C39, Vancouver, WA 98665 Phone: day 360 695-6335 / eve till 8pm 360 258-6812 Email: lindabebad@hotmail.com	TEAM CONTINENTAL: Steve Leonard PO Box 23154 Tigard, OR 97281 Phone: bus. 503 230-1103 / cell 503 320-1028 Email: racechair@teamcontinental.com



Sports Car Club of British Columbia presents

"Run for the Border" Weekend JUNE 26 & 27, 2010



This event is sanctioned by ICSCC as a championship points race conducted under the 2010 ICSCC regulations and organized by the Sports Car Club of British Columbia at Mission Raceway Park in Mission, BC.

Entries Close: June 20th, 2010

Entry Fees: ICSCC and other licenses \$260.00 CDN/US

Additional Entry \$120.00 CDN/US ICSCC - One Day Entry \$155.00 CDN/US ICSCC - Addt'I One Day Entry \$75.00 CDN/US Late Entry \$50.00 CDN/US Pit Passes (5 free with entry) \$5.00 CDN/US Novice Entry (2-Days) \$260.00 CDN/US Novice Entry (1-Day) \$155.00 CDN/US

Transponders: Weekend rental at track \$55.00 CDN/US for 2 days or \$30.00 CDN/USD for 1 day

Friday Practice: There will be a Friday Practice put on by the RDC. Please register in advance through MotorposrtReg.com

ALL PRICES INCLUDE 5% Goods & Services Tax

Please make cheques payable to SCCBC

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining.

Registration info: SCCBC Registrar Phone: (604) 857-2492 (8am - 8pm)

Rob & Angie Gilchrist All entries are through **MotorsportReg.com**

2370 Center Street Email: registrar@sccbc.net if you have any questions

Abbotsford, BC V2T 2N3

Registration Hours: Friday 5:30 pm - 8:00 pm

Saturday 7:00 am - 11:00 am Sunday 7:00 am - 10:00 am

Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the paddock. Please do your part to clean up.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.

3) Weekend schedule and Supplemental Regulations will be available at Registration

Class Rotations #1/2

GROUP 1 A-B-C-D Prod, SPU, SPM, SPO, PRO3

GROUP 2 E-F-G-H-I-J Prod, CR, PRO7, SM, CSM, HC4, ITX

GROUP 3 CF, FF, FA, FC, FM

GROUP 4 GT1-2-3, AS, ITE, RS, HC1, ST GROUP 5 GTL, ITA-B-C-S, E-F-G-H Imp Prod

GROUP 6 FL, FV, FFF/500, A-B-C-D-E-F SR, S2, VFV, Novice Open Wheel

GROUP 7 Novice Closed Wheel

SCCBC Race Chairs: Robert Currie and Irene Chambers This announcement forms part of the Supplementary Regulations



SPORTS CAR CLUB OF BRITISH COLUMBIA "RUN FOR THE BORDER" WEEKEND June 26 & 27, 2010



Friday: Registration from 5:30 to 8:00PM. Tech available on Friday. Main Gate closed at 10:30 Saturday:

6:30	MAI	N GATE	OPENS	REGISTRATION & TECH OPEN		
8:30		8:40		GROUP 1	PRACTICE	10 min
8:45		8:55		GROUP 2	PRACTICE	10 min
9:00		9:10		GROUP 3	PRACTICE	10 min
9:20		9:30		GROUP 4	PRACTICE	10 min
9:35		9:45		GROUP 5	PRACTICE	10 min
9:50		10:05		GROUP 6 & Novice Open Wheel	PRACTICE	15 min
10:15		10:30		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	PRACTICE	15 min
10:35	•	10:50		GROUP 1	QUALIFYING	15 min
10:55	•	11:10		GROUP 2	QUALIFYING	15 min
11:00				REGISTRATION CLOSED		
11:20	-	11:35		GROUP 3	QUALIFYING	15 min
11:40	-	11:55		GROUP 4	QUALIFYING	15 min
12:00	ı	12:15		GROUP 5	QUALIFYING	15 min
12:15	•	1:15		LUNCH		
12:30				MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH		
1:15	•	1:30		GROUP 6 & Novice Open Wheel	QUALIFYING	15 min
1:35		1:50		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	QUALIFYING	15 min
2:00	•	2:30		GROUP 1	RACE	30 min
2:35	ı	3:05		GROUP 2	RACE	30 min
3:15	•	3:45		GROUP 3	RACE	30 min
3:50	-	4:20		GROUP 4	RACE	30 min
4:25	-	4:55		GROUP 5	RACE	30 min
5:05	-	5:35		GROUP 6 & Novice Open Wheel	RACE	30 min
5:40	-	6:10		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	RACE	30 min

Sunday: NOTE: PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS

9:20 - 9:35 GROUP 3 QUALIFYING 15 min 9:45 - 10:00 GROUP 4 QUALIFYING 15 min 10:00 REGISTRATION CLOSED 10:05 - 10:20 GROUP 5 QUALIFYING 15 min 10:30 - 10:45 GROUP 6 & Novice Open Wheel QUALIFYING 15 min 10:50 - 11:05 GROUP 1 QUALIFYING 15 min 11:15 - 11:30 GROUP 7 - Novice Closed Wheel QUALIFYING 15 min 11:30 - 12:30 LUNCH QUALIFYING 15 min 11:40 MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH REGISTRATION CLOSE 12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min	Julia	~ე.		· · - · ·		y. Note: 7 EEROE DO NOT DECORT 717 ED EMILE ECONDINO 170 ILEERO									
9:20 - 9:35 GROUP 3 QUALIFYING 15 min 9:45 - 10:00 GROUP 4 QUALIFYING 15 min 10:00 REGISTRATION CLOSED 10:05 - 10:20 GROUP 5 QUALIFYING 15 min 10:30 - 10:45 GROUP 6 & Novice Open Wheel QUALIFYING 15 min 10:50 - 11:05 GROUP 1 QUALIFYING 15 min 11:15 - 11:30 GROUP 7 - Novice Closed Wheel QUALIFYING 15 min 11:30 - 12:30 LUNCH LUNCH REGISTRATION CLOSE 12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min </th <th>7:00</th> <th>MAI</th> <th>N GATE</th> <th>OPENS</th> <th>REGISTRATION & TECH OPEN</th> <th></th> <th></th>	7:00	MAI	N GATE	OPENS	REGISTRATION & TECH OPEN										
9:45 - 10:00 GROUP 4 QUALIFYING 15 min 10:00 REGISTRATION CLOSED 10:05 - 10:20 GROUP 5 QUALIFYING 15 min 10:30 - 10:45 GROUP 6 & Novice Open Wheel QUALIFYING 15 min 10:50 - 11:05 GROUP 1 QUALIFYING 15 min 11:15 - 11:30 GROUP 7 - Novice Closed Wheel QUALIFYING 15 min 11:30 - 12:30 LUNCH LUNCH REGISTRATION CLOSE 12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	9:00	-	9:15		GROUP 2	QUALIFYING	15 min								
10:00	9:20	-	9:35		GROUP 3	QUALIFYING	15 min								
10:05	9:45	-	10:00		GROUP 4	QUALIFYING	15 min								
10:30 - 10:45 GROUP 6 & Novice Open Wheel QUALIFYING 15 min 10:50 - 11:05 GROUP 1 QUALIFYING 15 min 11:15 - 11:30 GROUP 7 - Novice Closed Wheel QUALIFYING 15 min 11:30 - 12:30 LUNCH ILUNCH REGISTRATION CLOSE 12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	10:00				REGISTRATION CLOSED										
10:50	10:05	-	10:20		GROUP 5	QUALIFYING	15 min								
11:15 - 11:30 GROUP 7 - Novice Closed Wheel QUALIFYING 15 min 11:30 - 12:30 LUNCH Head of the control of the	10:30	-	10:45		GROUP 6 & Novice Open Wheel	QUALIFYING	15 min								
11:30 - 12:30 LUNCH 11:40 MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH REGISTRATION CLOSE 12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	10:50	-	11:05		GROUP 1	QUALIFYING	15 min								
11:40 MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH REGISTRATION CLOSE 12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	11:15	-	11:30		GROUP 7 – Novice Closed Wheel	QUALIFYING	15 min								
12:30 - 1:00 GROUP 2 RACE 30 min 1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	11:30	-	12:30		LUNCH										
1:10 - 1:40 GROUP 3 RACE 30 min 1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	11:40				MANDATORY DRIVERS MEETING @ TECH R	EGISTRATION C	LOSED								
1:50 - 2:20 GROUP 4 RACE 30 min 2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	12:30	-	1:00		GROUP 2	RACE	30 min								
2:30 - 3:00 GROUP 5 RACE 30 min 3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	1:10	-	1:40		GROUP 3	RACE	30 min								
3:10 - 3:40 GROUP 6 & Novice Open Wheel RACE 30 min 3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	1:50	-	2:20		GROUP 4	RACE	30 min								
3:50 - 4:20 GROUP 1 RACE 30 min	2:30	-	3:00		GROUP 5	RACE	30 min								
	3:10	-	3:40		GROUP 6 & Novice Open Wheel	RACE	30 min								
4:30 - 5:00 GROUP 7 - Novice Closed Wheel RACE 30 min	3:50	-	4:20		GROUP 1	RACE	30 min								
	4:30	-	5:00		GROUP 7 - Novice Closed Wheel	RACE	30 min								

Mandatory Tech for Groups 1 & 6

GROUP 1: A-B-C-D Prod, SPU, SPM, SPO, PRO3

GROUP 2: E-F-G-H-I-J Prod, CR, PRO7, SM, CSM, HC4, ITX

GROUP 3: CF, FF, FA, FC, FM

GROUP 4: GT1-2-3, AS, ITE, RS, HC1, ST

GROUP 5: GTL, ITA-B-C-S, E-F-G-H Imp Prod

GROUP 6: FL, FV, FFF/500, A-B-C-D-E-F SR, S2, VFV,

Novice Open Wheel

GROUP 7: Novice Closed Wheel

SCCBC 2010 Event Supplementary Regulations for ICSCC

Your application/entry to the event constitutes acceptance of these Supplementary Regulations. Infractions will result in penalties being assessed to the driver.

- All events are to be held on the Mission Raceway Park road course in a counter clockwise direction.
- All events will be timed & scored by the AMB Transponder System. Race cars must have an AMB Tranx260 transponder installed and 2. operating in each session.
- Open to cars eligible under ASN Canada FIA, CACC, SCCA or ICSCC current regulations.
- Insurance shall be as per ASN Canada FIA and CACC regulations or ICSCC as applicable.
- Drivers must present a valid drivers license as well as a valid racing license issued by ICSCC, ASN Canada FIA (All Regions), SCCA, or NASA. Licenses of other sanctioning bodies may be honored at the discretion of the License Director.
- All competitors, entrants, crewmembers and guests must sign the official release agreement and waiver.
- All minors (under 19) require a signed "minor waiver" for each event (available at Registration).
- Minors (16 to 18) registered as crew or volunteer must have both parents sign an Annual Parental Waiver. No one under the age of 16 is permitted in the hot pit area. No one under the age of 19 is permitted to compete in an ICSCC event.
- NSF cheques will be charged an additional \$40.00 Canadian fee.
- 10. Competitors affected by a race cancellation will be notified by telephone, if possible, or by first class letter.
- 11. Consumption of alcohol during an event is NOT PERMITTED at Mission Raceway Park! You are responsible for the behavior of your crew and guests.
- Registration & Tech hours and procedures for handling Late Entries as per the race announcement.
 Driver Services and the Official Notice Board are located in the SCCBC Clubhouse near Pregrid.
- 14. Novice/License Director will be located just west of the entrance to pit lane.(ICSCC-Pit 1)
- 15. No racing engines may be started prior to 10 minutes before the 1st scheduled session, then warm as quietly as possible until the 1 minute warning.

 16. The scales will be open Saturday from noon and Sunday all day.
- No skateboards, scooters, or roller blades. Bicycles and small motorized vehicles allowed by permission of the Race Chairmen only. Permission may be withdrawn at any time. NO ONE UNDER 16 IS ALLOWED TO OPERATE A MOTORIZED VEHICLE!
- 18. Both front paved lanes in the Paddock area run EASTBOUND after 8:50am. Rear lane is two way. Speed Limit: 8 kph (5 mph) excessive speed will be subject to penalties assessed by the Race Chairmen.
- Refueling not allowed in Pregrid. Fueling in the Hot Pits requires a crewmember assigned only to manning a fire bottle.
- NO SMOKING allowed in Hot Pits, Pregrid, or any Mission Raceway Park Building.
- 21. The Hot Pit speed limit is fifty (50) kilometers per hour (30 mph). The Hot Pit Lane ends at the Starters Tower.
 22. Only ONE support vehicle allowed in Paddock/Pit area. Roads MUST remain clear. All Support vehicles and trailers must be parked perpendicular to the track unless permission is obtained in writing from the organizer.
- No race vehicle may exceed 95 decibels (db) measured at 50ft. from the racing surface. Readings will be taken at an acceleration point Cars exceeding the db limit will have one or more of their Qualifying times in that session erased, or be disqualified from their race.
- 24. Damage to track, grounds, buildings or equipment, regardless of cause, will be charged to the driver responsible. Damage to paved areas may result in fines. You are required to protect the asphalt from damage by jacks, jack stands, poles, etc.
- 25. If entries exceed the number of cars allowed on the track for a particular group, drivers and cars entered as an "additional entry" will be restricted from participating, based on the date the entries were received. This is in order to allow participation by those for whom the event is their primary event, including novices upgrading to a championship event.
- 26. All entries for this event shall present, at tech inspection, empty sealable container(s) marked with the driver's name and number, capable of holding 8L. (2 gal.) of liquids. These are to be used to hold all oil, cleaners, brake fluid, etc. There are recycling containers for these fluids in the tech area.
- 27. All hazardous waste spills are to be reported to the Race Chairman. Anyone caught dumping oil will be FINED and BANNED from the
- DO NOT BLOCK THE PAVED PADDOCK LANES DURING RACES. Trailers may be loaded at the back of the paddock.
- Tire scrubbing is not allowed at any time during practice or qualifying sessions. Scrubbing is allowed only on the pace laps preceding the initial green flag starting a race, or under pace car control.
- No open fires anywhere! Barbecues will be the only exception as long as they are away from any combustible source such as gas cans,
- gas tanks or fuel cells, etc.
 31. No overnight camping at the track Sunday night without permission, please contact the SCCBC President.
- Gates are closed for the evening at 10:30pm and reopened at 7:00am. In case of emergency a security guard stationed at the gates will allow access to and from the track. There is a pay phone at the far east end of the spectator parking lot.
- Sleeved shirts, closed toe shoes, and visible wristbands must be worn and clearly visible in the Pregrid, Hot Pits and Impound areas. Long pants are required in the Hot Pits.
- Cars arriving at Pregrid after the 5-minute warning will be put at the back of the grid
- All pets must be on a reasonable length leash while on site.
- Late Registrations on Sunday MAY be accepted, at the Race Chairmen's discretion. 36.
- 37. Upon exiting the Hot Pit, stay in the dedicated pit-out lane to turn 1. Failure to comply may result in penalty or exclusion
- All race participants and their race/support vehicles must vacate the premises by 7PM on the final day of each event.

 Any race vehicle on the run off road drivers right turn four must come to a stop prior to Turn Station 6 and wait for direction from a Corner Worker prior to re-entering the track. No positional advancement or lap time advancement will be allowed. Failure to comply may result in a penalty.
- 40. Race cars failing to negotiate Turn 1 may not re-enter at Turn 3. Position your vehicle until eye contact is possible with Turn 1 station and re-enter at Turn 1 as directed when safe to do so. Failure to comply may result in penalty or exclusion.
- 41. Any race vehicle that exits the racing surface in 7A or 7B must re-enter the track only when safe to do so. . No positional advancement or lap time advancement will be allowed. Failure to comply may result in a penalty.
- Vehicles exiting the track via the pit entrance must stay four wheels to the right of the white pit entrance line in Turn 9 for the entire length of the white line. Failure to comply may result in a penalty.
- Vehicles not exiting the track must not place four wheels to the right of the white pit entrance line in Turn 9. Failure to comply may result in a penalty
- The SCCBC reserves the right to, at their discretion, refuse entry and/or access and/or remove participants from the Mission Raceway Park.
- 45. Staggered start and split start requests shall be submitted to the race steward no later than the end of on-track activity on the day previous to the race.
- The 5-minute warning will be given no earlier than 8 minutes before the scheduled race start

2010 1CGCC Schedule of Events

DA	TE	SCHOOLS	RACES	OTHER
Marah	6.7			
March	6-7 13-14			RATS Meeting (13)
	20-21	CSCC Driver Training (20)		IRDC Track Day, Bremerton 19) SCCBC DT at MRP
	27-28	IRDC Driver Training (27)		IRDC Enduro (28)
April	3-4	NWMS at SCR (2-4)		
	10-11 17-18			
	24-25	CSCC Driver Training (23)	CSCC at PIR	IRDC Test & Tune (30)
		3 (1)		
May	1-2		IRDC at Pacific	
	8-9			
	15-16	TO (ODD (O4)	TO (000 (1 11 11)	
	22-23	TC at ORP (21)	TC at ORP (double points)	
	29-30			
June	5-6	CSCC Driver Training (4)	CSCC at PIR	
	12-13			
	19-20	TC at ORP	TC at ORP	
	26-27		SCCBC Double Race MRP	
July	3-4			
	10-11	NIMINO at CCD (4C 40)	9-11 NWMS Double Race SCR	
	17-18 24-25	NWMS at SCR (16-18) IRDC Driver Training (25)		
	24-23	INDO Driver Training (23)		
August	July 31- 1		IRDC at Pacific	IRDC Test & Tune (July 30)
	7-8			SCCBC CCGP/Enduro MRP
	14-15	CSCC Driver Training (13)	CSCC & SCCBC at PIR	
	21-22			
	28-29			
Septem	ber -5			
Septem	11-12			
	18-19	CSCC Driver Training (17)	CSCC at PIR	
	25-26	3 ()	IRDC at Pacific	IRDC Test & Tune (24)
October		TC at ORP	TC at ORP	
	9-10	CCC Driver Training (45)		CSCC Endura (46)
	16-17 23-24	CSCC Driver Training (15) NWMS at SCR (22-24)		CSCC Enduro (16)
	30-31	INVVIVIO AL OUR (22-24)		IRDC Track Day Brem (30
	30 01			Track Day Brotti (00
Novemb				
	13-14			Meetings & Banquet



Northwest Motorsports

Presents a 'Double Race Weekend'

SPOKANE COUNTY GRAND PRIX

July 9th, 10th & 11th 2010

Once again- NO Drag Racing this weekend!!!!!

This race is sanctioned by ICSCC, under the 2010 Competition Regulations as a championship race, organized by Northwest Motorsports and held at Spokane County Raceway. *Doug Smith, Race Chairman, may be reached at 509-990-1335 until 9 p.m. or by email at racechairman@northwestmotorsports.org*

ENTRIES OPEN:	Upon receipt of this announcement	ENTRIES CLOSE: Postmark or fax by: Ju	ıly 3rd 2010
ENTRY FEES:	Early Entry Special: by June 30th 2010 ICSCC and others ICSCC and others ICSCC and others Extra Race Group	Fri/Sat/Sun – 2 race groups per day Fri/Sat/Sun – 2 race groups per day Fri/Sat/Sun - 1 race group per day Fri/Sat Only – 1 race group Sat only Fri/Sat Only – extra race group Sat only	\$490.00 \$550.00 \$400.00 \$275.00 \$180.00
	ICSCC and others Extra Race Group	Sunday Only Sunday Only	\$275.00 \$180.00
	Novice Entry Novice Entry Special Race Group: 944 Cup Challenge Special Race Group: BMW Challenge Late Fee - postmark date after July 3rd 20: Children under 12 with supervision Pit and Spectator Passes / Dinners	Fri/Sat Only – 1 race group per day Friday <u>OR</u> Sat only Friday Only Saturday Only	\$299.00 \$180.00 \$125.00 \$125.00 \$ 50.00 Free

** Submit a Completed Entry Form for Each Day in Each ICSCC Race Group you are entering ** ** Submit a Separate Completed Entry Form for the SPECIAL Challenge Race(s) **

Notes:

Early Entry Special includes Friday, Saturday and Sunday – 2 ICSCC race groups which will equal 4 races, 4+ hours of track time. Friday night is Spokane Surprise night for dinner. We have a live band on Saturday night and **David's Pizza** will return. Please register all guests. Use the "crew" section of the ICSCC entry form to indicate crew and/or guests. Drivers, Family & Crew are invited to the dinners and concert (donations are appreciated).

Registration & Tech will be setup at Spokane County Raceway

Registration Hours:	Thursday	5pm – 8pm	Tech Hours:	Thursday	5pm – 8pm
	Friday	7am – 2pm		Friday	7am – 2pm
	Saturday	7am – 2pm		Saturday	7am – 2pm
	Sunday	7am – 10am		Sunday	7am – 10am

**If you will be arriving late please let us know so that we can have registration & tech available for you

Submit Entries to: Tech Questions:

Registrar - Rexann Babkirk Tech Inspector - Joe Klokkevold

5516 N Elgin, Spokane WA 99205 Phone: 509-928-0701

AX: 509-327-8203 (shared line) Email: tech@northwestmotorsports.org

E-Mail: registrar@northwestmotorsports.org

Online: www.motorsportreg.com **This will be available beginning May 1st

THIS IS A DOUBLE-RACE WEEKEND

Mandatory Tech for Group 2 cars racing on Saturday Mandatory Tech for Group 3 cars racing on Sunday

Northwest Motorsports

Presents

Spokane County Grand Prix

Spokane County Raceway ~ July 9, 10, 11 ~ 2010

	Th	ur July 8, 2	010		Fri/Sat/Sun July 9/10/11, 2010					
Activ	<u>rity</u>	Start Time	End Time		Activ	<u>Activity</u>		End Time		
Registra	ation	5:00 PM	8:00 PM		Registr	ation	7:00 AM	2:00 PM		
Tech Insp	pection	5:00 PM	8:00 PM		Tech Insp	Tech Inspection		2:00 PM		
	Fric	day, July 9,	2010			Satur	day, July 10			
<u>Activity</u>		Start Time	End Time	Duration	<u>Activity</u>		Start Time	End Time	Duration	
Worker Meeting		8:00 AM			Worker N	leeting	7:30 AM			
Novice Track Tour		8:00 AM			Novice Tra	ack Tour	8:00 AM	any new no	ovices?	
Mandatory Novice meet w / license director 8:30										
Group 3	Practice	9:00 AM	9:20 AM	0:20	Novice C/W	Practice	8:30 AM	9:00 AM	0:30	
Group 4	Practice	9:27 AM	9:47 AM	0:20	Group 3	Qualify	9:07 AM	9:22 AM	0:15	
Group 5	Practice	9:54 AM	10:14 AM	0:20	Group 4	Qualify	9:29 AM	9:44 AM	0:15	
Group 6	Practice	10:21 AM	10:41 AM	0:20	Group 5	Qualify	9:51 AM	10:06 AM	0:15	
Group1	Practice	10:48 AM	11:08 AM	0:20	Group 6	Qualify	10:13 AM	10:28 AM	0:15	
Group 2	Practice	11:15 AM	11:35 AM	0:20	Group1	Qualify	10:35 AM	10:50 AM	0:15	
Novice C/W	Practice	11:42 AM	12:12 PM	0:30	Group 2	Qualify	10:57 AM	11:12 AM	0:15	
Lunch!!!		12:12 PM	1:00 PM	0:48	Novice C/W	Practice	11:19: AM	11:49 AM	0:30	
	Driver/C	rew Meetin	g 12:30		Man	datory Driv	er / Crew Mo	eeting 12:1	5	
								40.45.014	0.50	
Novice C/W	Practice	1:00 PM	1:30 PM	0:30	Lunch!!		11:49:AM	12:45:PM	0:56	
Novice C/W Group 3	Practice Qualify	1:00 PM 1:37 PM	1:30 PM 1:57 PM	0:30 0:20	Lunch!! Group 3	Race	11:49:AM 12:45 PM	12:45:PM 1:15 PM	0:30	
						Race Race				
Group 3	Qualify	1:37 PM	1:57 PM	0:20	Group 3		12:45 PM	1:15 PM	0:30	
Group 3 Group 4	Qualify Qualify	1:37 PM 2:04 PM	1:57 PM 2:24 PM	0:20 0:20	Group 3 Group 4	Race	12:45 PM 1:22 PM	1:15 PM 1:52 PM	0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5	Qualify Qualify Qualify	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM	0:20 0:20 0:20	Group 3 Group 4 Group 5	Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM	0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6	Qualify Qualify Qualify Qualify	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM	0:20 0:20 0:20 0:20	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6	Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM	0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1	Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM 5:30 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM 5:00 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM 5:30 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W Challenge	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race e Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM 5:00 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM 5:30 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W Challenge	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race e Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM 5:00 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM 5:30 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W Challenge	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race e Race	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM 5:00 PM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM 5:30 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	
Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group 1 Group 2 Novice C/W Challenge	Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Qualify Race e Race Sundary	1:37 PM 2:04 PM 2:31 PM 2:58 PM 3:25 PM 3:52 PM 4:19 PM 5:00 PM day July 11 Start Time 7:00 AM	1:57 PM 2:24 PM 2:51 PM 3:18 PM 3:45 PM 4:12 PM 4:49 PM 5:30 PM	0:20 0:20 0:20 0:20 0:20 0:30 0:30	Group 3 Group 4 Group 5 Group 6 Group1 Group 2 Novice C/W	Race Race Race Race Race	12:45 PM 1:22 PM 1:59 PM 2:36 PM 3:13 PM 3:50 PM	1:15 PM 1:52 PM 2:29 PM 3:06 PM 3:43 PM 4:20 PM	0:30 0:30 0:30 0:30 0:30 0:30	

Group 1

Group 2

Group 3

Lunch!!!

Group 4

Group 5

Group 6

Group 1

Group 2

Group 3

Qualify

Qualify

Qualify

Race

Race

Race

Race

Race

Race

9:21 AM

9:48 AM

10:15 AM

Mandatory Drivers Meeting 11:15

1:01 PM

1:38 PM

2:15 PM

11:02 AM 11:47 AM

11:47 AM 12:17 PM

12:24 PM 12:54 PM

9:41 AM

10:08 AM

10:35 AM

1:31 PM

2:08 PM

2:45 PM

0:20

0:20

0:20

0:45

0:30

0:30

0:30

0:30

0:30

0:30

Northwest Motorsports Presents

Spokane County Grand Prix

Supplemental Regulations

See race announcement for registration and tech hours.

- 1. NSF checks will be charged and additional \$50.00 fee.
- 2. Tire services **MAY** be available.
- 3. Consumption of alcoholic beverages is allowed only after the conclusion of ICSCC racing for the day. Anyone caught consuming or under the influence of alcohol prior to that time will be asked to leave SCR. See ICSCC Competition Regulation 610 Impairment. This rule will be enforced by the Race Steward.
- 4. No smoking is allowed Hot Pits, Pre-grid or any SCR buildings.
- 5. No open fires! BBQ's may be used on pavement or gravel areas only.
- 6. Minor Release Forms must be completed by parent/guardian for all minors under the age of 18.
- 7. Children under 16 years of age are not allowed in hot pits or pre-grid. Children under 12 years of age must have direct supervision at all times.
- 8. Pets must be on leashes at all times.
- 9. No skateboards or roller blades. Bicycles and small motorized vehicles may be operated in the paved/gravel areas of the paddock.
- 10. Pit and pre-grid roads must remain clear. This is a fire department requirement.
- 11. Speed Limit in paddock is **SLOW!!** Please use extreme caution. The Race Chairman will strictly enforce this regulation.
- 12. No racing engines may be started prior to 7:15 am. Due to sound ordinance, all racing engines must be shut down by 8:30 pm each day.
- 13. Refueling is not allowed in pre-grid.
- 14. Family and crew members of drivers are to contact the communication person at pre-grid with any questions regarding their car or driver.
- 15. Damage to the track, ground or buildings, regardless of cause will be charged to the driver responsible. Also, any damage to any equipment or devices utilized by ICSCC or NWMS to conduct this race will be charged to the responsible driver.
- 16. Because of the possibility of hot weather at Spokane County Raceway, damage to the asphalt paving in the paddock, pre-grid or any of the SCR road surfaces may result from the use of jack stands, floor jacks, canopy poles, etc. Please bring something to use under these items.
- 17. All entrants at this event must be prepared to present at tech inspection an empty, re-sealable container(s), marked with the drivers name and license number, capable of holding 2 gallons of liquids. These are to be used to remove all used engine oil, antifreeze, brake fluid, cleaners, etc. from SCR.
- 18. No more tires will be disposed of or abandoned at Spokane County Raceway.
- 19. Be prepared for WARM WEATHER. Drink plenty of fluids!!
- 20. All entry withdrawals must be submitted in writing to registration prior to the time on-track sessions begin for the Saturday or Sunday race group(s) from which the entry is being withdrawn. Withdrawal forms will be available in Registration.
- 21. All cars must exit the track at Turn 4 after all practice, qualifying and race sessions.
- 22. Any car exiting the race track at Turn 4 or elsewhere and proceeding to the pits or paddock during a race, may not re-enter the session. (RACE ONLY). See ICSCC Competition Regulation 712.
- 23. PLEASE NOTE Per ICSCC Competition Regulation 1105 G, all cars are required to have towing eyes. It is very difficult to get cars out of the pea gravel without them.

Any Additions or changes to these Supplemental Regulations will be in the form of a Driver Letter in the Driver Packet you receive at Registration. You, the driver, are responsible for reading these regulations and ensuring that you, your crew members and family understand and follow them. **The Driver is responsible for any infractions.**

Cascade Sports Car Club Group 1 Race results Portland International Raceways 1.969 Miles

April 24-25, 2010

Printed	d: 4/27/2010	10:28:05 PM								
Pos I	No. Class	Name	Town	Make	Color	Club	Laps	License	Sponsor Bes	t Tm
1	36 SPO	Terry Ward	Port Coquitlam BC	Pontiac Grand Pr	r White/Red	White/Red	24	ICSCC	Scardillo Cheese/Gerry &	01:09.431
2	95 SPO	Randy Blaylock	Bothell WA	Pontiac GTO	Black/White	Black/White	24	ICSCC	Highlander Motorsports/G	01:10.278
3	96 SPO	Dave Haire	Edmonds WA	Chevrolet Monte	Red/Black	Red/Black	24	ICSCC	Professional Collision / Mc	01:11.463
4	783 SPO	Jeff Holden	Everett WA	Chevrolet Monte	Black	Black	24	SCCA	One Two Three Racing	01:11.756
5	93 SPO	Joe Manke	Shelton WA	Chevrolet Stock	(White/Red/Bla	White/Red/I	23	ICSCC	The Ridge Motorsports Gr	01:12.955
DNF	52 SPO	Manfred Duske	Covington WA	Chevrolet Monte	Red	Red	5	ICSCC	Diamond Village Condomi	01:12.612
DNS	67 SPO	Jeff Penick	Salem OR	Chevrolet Monte	Silver & purpl	Silver & purp	ole	ICSCC	Dan Judy Automotive	
DNS	717 SPO	Nick Fluge	Portland OR	Shelby GT 500 N	/ Blue/White	Blue/White		SCCA	Fluge Global Adventures	
1	3 SPM	Michael McAleenan	Tacoma WA	BMW M3	grey w/white	grey w/white	23	ICSCC	Wife	01:16.652
2	0 SPM	Duke Goss	Kirkland WA	BMW 323i	Grey	Grey	23	ICSCC		01:15.589
3	39 SPM	Eric Krause	Woodinville WA	Porsche 968	Red/White	Red/White	22	ICSCC	EKR	01:18.933
4	107 SPM	Jim McAdie	Burnaby BC	BMW 325is	White	White	21	ICSCC	CG Motorsports/Driver's E	01:23.764
5	47 SPM	Tucker Sheppy	Beaverton OR	BMW 325e	Black & White	e Black & Wh	20	ICSCC	Eric Blois	01:25.929
6	92 SPM	Eric Blois	Beaverton OR	BMW 325E	Black Yellow	Black Yellov	20	ICSCC	Sunset Imports	01:26.958
DNS	22 SPM	Steve Paquette	North Vancouver BC	Porsche GT3 Cu	White/Red	White/Red		CACC	Bullet Racing MB Euromotors	
DNS	54 SPM	Richard Satre	Kirkland WA	Porsche RSA	Guards Red	Guards Red		ICSCC		
1	180 SPU	Darren Dilley	Hillsboro OR	Mazda RX-7	Orange & Bla	(TC	21	ICSCC	Cheap Fast Racing	01:21.064
1	151 PRO3	Jeff Van Lierop	Olympia WA	BMW 325i	Wht/Grn/Blk	Wht/Grn/Bll	21	ICSCC	Grass Roots Racing/Highl	01:22.342
2	130 PRO3	Michael Olsen	Gig Harbor WA	BMW 325i	Silver/Black	Silver/Black	21	ICSCC	Spirit Halloween Supersto	01:23.047
3	121 PRO3	David Beagle	Seattle WA	BMW 325i Race	Green	Green	21	ICSCC	Team Beagle	01:23.9
4	160 PRO3	Michael Shulman	Coeur d'Alene ID	BMW 325is	Multi	Multi	21	ICSCC	Adare Motorsports	01:23.982
5	68 PRO3	Fred Wright	Mercer Island WA	BMW 325i Race	Blue	Blue	21	ICSCC	West Werks	01:24.262
6	161 PRO3	Bob Mearns	Woodinville WA	BMW 325i	White	White	21	ICSCC	Lovitt Motors	01:24.220
7	102 PRO3	Dan Rogers	Anchorage AK	BMW 325i	Green/White	Green/Whit	21	ICSCC	Electric Power Systems	01:24.484
8	131 PRO3	Martin Berryman	Coquitlam BC	BMW 325	White	White	21	ICSCC	BimmerWorld	01:24.554
9	183 PRO3	Charles Hurley	Monroe WA	BMW 325i	Lime Green	Lime Green	20	ICSCC	My Loving Family	01:25.587
10	188 PRO3	Jason Vein	Bellevue WA	BMW 325i	Orange	Orange	20	ICSCC	PRO3	01:25.539
11	73 PRO3	Rob Dunn	Seattle WA	BMW 325is	Blue	Blue	20	ICSCC	Car Tender	01:25.285
12	83 PRO3	Mark Estes					20			01:25.783
13	20 PRO3	Frank Greif	Seattle WA	BMW 325is	Blue	Blue		ICSCC	StrategicIntent.com	01:26.506
14	319 PRO3	Jim Cissell	Seattle WA	BMW 325i	Yellow	Yellow	20	ICSCC	VoiceGuy.com	01:26.803
15	384 PRO3	Grant Gilmore	Camas WA	BMW 325	White	TC		Sovren	Oregon Raceway Park	01:25.457
16	61 PRO3	Dave Wahl	Edmonds WA	BMW 325is	Red	Red		ICSCC	Sherie Wahl	01:26.935
DNF	41 PRO3	Rob Johnston	Abbotsford BC	BMW 325i	Red	Red		ICSCC	Bimmerworld/Mr. Noodles	01:27.312
DNF	64 PRO3	Rick Emerson	Bellevue WA	BMW 325is	Grey	Grey	1	ICSCC	Move-Wire	02:38.000
DNS	108 PRO3	Dan Gavrila	Kirkland WA	BMW 325is	Multi	Multi		ICSCC	DNA Racing/Adare Motorsport	
DQ	60 PRO3	Caelin Gabriel	Poulsbo WA	BMW 325is	Blue/Silver	Blue/Silver		ICSCC	Shunyata Research	01:22.543
1	16 AP	Bob Pontius	Port Ludlow WA	Chevrolet Corvet		Black	20	ICSCC	Pontius Trucking	01:23.033
2	33 AP	Frank McKinnon	Portland OR	Ford Mustang	Red	Red		ICSCC	Go-Pro Camera	

Orange-Aid Fresh squeezed by the 10400 License Director

The inaugural ICSCC race at ORP is right Another good obvious plan is to attend the test becomes a timing and feel thing.

it's even more crazy. Turn 8a at Infineon is an-morning, review your notes, and hit the track. other good example, it's very high speed and you better have your car positioned correctly Many times if you are able to be organized you have to instantaneously process a ton of confident and faster the next day. data like your car speed, specific position on the track, rate of acceleration or deceleration, and Randy Blaylock, ICSCC License Director somehow begin your turn-in at the right time.

How to even begin? In anticipation of my first laps on ORP, I have studied the track map. This is a two dimensional thing, and not worth much to me. I also went on the computer and looked for in-car footage. There are several good examples of laps, in many kinds of cars. These videos do a good job of showing where the track goes from the perspective of the driver. One in particular, shows a rather sporty Corvette doing some laps. I must have watched For Rent: Mazda Miatas for Spec Miata, Club SM, ing the track. I think I have a pretty good idea call Jeff Clark #07 Group 2 & 5 at 253-537-8075 where the track goes now, so when I do finally make my first laps, I won't be spending all of my time just figuring out the basics.

around the corner. Chances are pretty good or school day. In the past I have noted that many of us have never driven the new circuit. when I drive a new track, I pick up a ton of time At tracks I have never been to, it's challenging the second day if I take the time during, but esto stay on the black stuff, let alone go fast. pecially at the end of, the day to write down as When there are geographic features that make many impressions about the track as I can. The seeing where the track goes difficult, that adds notes can consist of just the basics of the charto the challenge. When there are no obvious acteristics of the turns, all the way to comprelandmarks to use for visual reference points, it hensive notes about how the chassis handles in each turn, or even each segment of each turn, the gear selection and possible alternatives, Good examples are turn 5 or turn 9 at Thunder- braking zones, surface conditions, and on and hill, where your sight line is the sky, and the sur- on. I make my objective on the first day at any rounding terrain all looks more or less the same. track to record as much info as I can remember. Try running over those blind crests at night, and Then relax and get some good rest. In the

and on the proper vector or you're in big trouble. enough, or have good enough help so that you Maybe some of you have driven at Laguna can relax your mind at night, I have found that Seca, where the corkscrew entrance is com- my subconscious mind will work on all of that pletely blind. Timing and feel type turns mean data overnight, and I will be significantly more

Commercial Classified

that video at least 50 times now. I watched it ITA, FIP, etc. Also RX7s for Pro7, ITA, HP, SPU, over and over, until I could hold my hands out etc. Available for schools, track days, individual Novas if I was holding a steering wheel, anticipate ice races or packages, the season or for an enduro. the steering input, and simulate as if were driv- E-mail me from my web site mazdamanor.com, or



ICSCC RACE ENTRY FORM

Please type or print
Complete all information and sign entry



c ICSCC 1-15-10

DO NOT WRITE IN THIS SPACE				DO NOT WRITE IN THIS SPACE			DO NOT WRITE IN THIS SPAC			HIS SPACE		
CAR #		CLASS			GROUP #				Total a	mount due		
Amount prepa	aid		Amount paid at t	rack		_ Cash		_ Check #		Cr. Car	d tr. #	_
Drivers Name	9 :				Address:							
City			St	ate/Prov	Zip/Postal Co	d€	Best Cont	act # - Area	Code & Pho	ne Numbe		
Email addres	S:						Cell Phone	(
In case of Er	mergency Notify	track?		Relationship):):		Phone:					
				Yes	No							
icso	CC Car #	ICSCC	npetition Licens	e Type CACC		Club Affiliation	on		Preferred	NON-ICSCC (JAR#	
		SCCA		Other					(Must be a	700 Series #)		
1st Race Gro	oup Class		2nd Race Grou	Class		Car # if diffe	erent	TRANSPOR	NDER # (Ma	indatory)		
								(if renting - fi	ill out rental	form & fax)		
Number of Ra	aces Entered	Car Make:			Mode				Color			
Sponsors:												
Name of Eve	n:			1st Entry	ree	Crev	w: First	rst 5, list additional on back				
Date of Even				2nd Entry	/ Fee							
Sponsoring C	Club			Worker F	und Donatior	1						
-						2						
Notor	IE DOLIE	BLE RACE	EILL OIL		nder Renta	3						
note.		OR EACH		_	r Late Fee	 						
	FORIVI F	OK EACH	RACE DA			4						
Mata		COTION A	ALICT DE	Amount e	enclosec							
Note:		ECTION N		Amount-F	Pay at Track	4						
		FILLED O	UI		·	5						
Group 1	A Prod	B Prod	C Prod	D Prod	SPU	SPO	SPM	Pro-3				
Group 2	E Prod	F Prod	G Prod	H Prod	I Prod	J Prod	CR	Pro-7	SM	CSM	H-4	ITX
Group 3	CF	FF	FA	FM	FC							
Group 4	GT-1	GT-2	GT-3	AS	ITE	RS	ST					
Group 5	ITA	ITB	ITC	ITS	GTL	EIP	FIP	GIP	HIP			
Group 6	FV	VFV	FFF/500	S-2	ASR	BSR	CSR	DSR	ESR	FSR]FL [NOW
Group 7	Novice (Closed Whee										
Failure to	submit <u>comp</u>	leted, signed a	and legible for	ms will co	nstitute a late	entry and la	ate entry fe	ee will be as	ssessed. S	See Com. Re	gs. For de	etails.

The undersigned represents and affirms to the sponsoring club, as well as the ICSCC, that the undersigned has reviewed and agrees to compete under the current ICSCC competition regulations and any supplementary regulations which may be issued by a sponsoring club pertaining to this event.

The undersigned further certifies that the car's equipment complies with current ICSCC competion regulations.

The undersigned certifies that the undersigned has read the race announcement and holds a competition license authorizing the undersigned's participation in this race event.

The undersigned releases unto ICSCC and the sponsoring club the rights to use the undersigned's name and images of both the undersigned and the undersigned's automobile for promotional purposes as deemed fit by the ICSCC and/or the sponsoring club.

ENTRANT'S LEGAL SIGNATURE:	DATE:
----------------------------	-------

Cascade Sports Car Club Group 2 Race Results Portland International Raceways 1.969 Miles

April 24-25, 2010

Printed	l: 4/27/2010	10:25:12 PM									
Pos N	lo. Class	Name	Town	Make	Color	Club	Laps	License	Sponsor	Best Tm	
1	5 ITX	Rick Delamare	Snohomish WA	Honda CRX	Red	CSCC	21	ICSCC	Hydro Physics Pipe Inspec	0	1:23.933
2	99 EP	Jon Bonforte	Portland OR	Volkswagen Gol	f White	CSCC	21	ICSCC	Matrix Integrated	0	1:23.969
3	89 SM	Gary Bockman	Portland OR	Mazda Miata	White/Orange	e CSCC	21	ICSCC	Bockman & Son Inc/FMR	0	1:23.870
4	32 CSM	Chris Heinrich	Portland OR	Mazda Miata	Red	CSCC	21	ICSCC	Advantage Collision Cente	0	1:24.715
5	7 CSM	Jeff Clark	Puyallup WA	Mazda Miata	Yellow	IRDC	21	ICSCC	Jeff's Auto & Friends	0	1:24.713
6	18 CSM	John Walker	Graham WA	Mazda Miata	Blue	IRDC	21	ICSCC	Johnny Walker Racing/Jef	0	1:25.806
7	43 CSM	Dave Dunning	Portland OR	Mazda Miata	Blu/Slvr/Grn	CSCC	21	ICSCC	Advantage Collision Cente	0	1:26.033
8	135 SM	Mike Tripp	Forest Grove OR	Mazda Miata	White	CSCC	21	ICSCC	Zoom'n Boomers + 2	0	1:26.207
9	396 SM	Jeff Klein	Battle Ground WA	Mazda Miata	Black/Yello	CSCC	21	ICSCC	Team Thump	0	1:25.840
10	14 SM	Phil Rees	Portland OR	Mazda Miata	Red	CSCC	21	ICSCC	Riverside Industrial Supply	0	1:26.590
11	44 SM	Joe Hinton	Portland OR	Mazda Miata	White / Green	CSCC	21	ICSCC	JWH Racing	0	1:26.990
12	348 SM	Jason Hannah	Camas WA	Mazda Miata	White/Blk/Gre	CSCC	21	ICSCC	Miatacage/FMR	0	1:26.658
13	137 H4	Michael Colangelo	SeaTac WA	Honda CRX Si	Blue	Blue	21	ICSCC		0	1:26.528
14	718 SM	Terrell Garrett	Portland OR	Mazda Miata	Blue	SCCA	21	SCCA	Devils Canyon Brewing	0	1:27.361
15	372 SM	Frank Carwan	Vancouver WA	Mazda Miata	Red/White	CSCC	21	ICSCC	INYOURI racing	0	1:26.571
16	113 SM	Andrew Robottom	Kelso WA	Mazda Miata	Lt Blue/Red	TC	21	ICSCC		0	1:26.204
17	463 SM	Brendan Blair	Camas WA	Mazda Miata	Red	CSCC	20	ICSCC	Blairco Heating & Air-Con	01	1:27.929
18	29 SM	Frank DiMiceli	Renton WA	Mazda Miata	Red / Blue	IRDC	20	ICSCC	TC Motorsports	0	1:27.703
19	445 SM	Rick Mooney	West Linn OR	Mazda Miata	Red	CACC	20	CACC	Mooney Racing	0	1:27.559
20	363 SM	Joe Blair	Camas WA	Mazda Miata	White	CSCC	20	ICSCC	Blairco Heating	0	1:28.068
21	330 SM	Trevor Meis	Vancouver WA	Mazda Miata	Red/Black	Red/Black	20	ICSCC	Fast Specialities	01	1:29.064
22	476 GP	Elliott Hansen	Portland OR	Volkswagen Gol	f White/Red/Sil	hTC	20	ICSCC	Performance Mobility/Lew	01	1:28.866
23	4 CSM	Richard Hindman	Vancouver WA	Mazda Miata	Blue/Orange	CSCC	20	ICSCC		0	1:28.446
24	9 SM	Scott Faris	Lake Oswego OR	Mazda Miata	Red	CSCC	20	ICSCC	Safaris Motorsports	0	1:29.484
25	123 FP	Linda Heinrich	North Plains OR	Toyota Paseo	Red	CSCC	20	ICSCC	St Johns Auto/Advantage	01	1:29.971
26	492 EP	Mitch Lea	Portland OR	Volvo 850	White	TC	20	ICSCC	R-Sport International	01	1:30.176
27	31 SM	Darrell LeBlanc	Portland OR	Mazda Miata	Red/Black	CSCC	20	ICSCC	Woodstock Motorsports	0	1:29.959
28	413 ITX	Kenneth Koehler	Salt Lake City UT	Honda CRX	RED	IRDC	20	ICSCC		0	1:30.145
29	8 PR07	Jeff Bizzell	Portland OR	Mazda RX7	Red/White	CSCC	20	ICSCC	Fabrication Plus	0	1:30.892
DNF	30 SM	Mark Higinbotham	Redmond WA	Mazda Miata	Red	IRDC	20	ICSCC	Medical Dynamics	0	1:26.557
DNF	9 GP	Kyle Nickels	Battle Ground WA	Datsun PL510	Yellow	CSCC	19	ICSCC	Nicks Acres/Kyles House	0	1:30.996
DNS	330 SM	Trevor Meis	Vancouver WA	Mazda Miata	Red/Black	Red/Black		ICSCC	Fast Specialities		

ROSE CITY OPENER XIX

Cascade Sports Car Club Race Results Group 3 & 6 Portland International Raceways 1.969 Miles

April 24-25, 2010

Pos	No. Class	Name	Town	Make	Color	Club	Laps License	Sponsor	Best Timr
3	8 CF	James Hepburn	Vancouver BC	Crossle 35F	Black	Black	23 ICSCC		01:16.775
4	351 Novice O	Herman Pahls	Coquille, OR	Home Built	White	CSCC	22 ICSCC		01:17.816
5	2 FF	J.C. Cuevas	Redmond WA	Van Diemen RF8	Red	IRDC	21 ICSCC	Visual Media Group	01:21.961
6	8 FSR	Lee Fjellanger	Bothell WA	Elden MK12	White/Red/Blu	.IRDC	20 ICSCC	Social Security at Play	01:22.218
7	727 FFF/500	Sheldon Lemoine	Coquitlam BC	KBS Mk V	Grey	SCCA	17 SCCA	JL Custom/quadriniracing	. 01:17.578
8	327 Novice O	Michael Poser	Camas WA	F500	Red	CSCC	7 ICSCC	Fastenal	01:26.910
DNS	726 CF	Bob Posner	Bellevue WA	Crossle 32F	Red	SCCA	SCCA	Heitman's Wallet Vacuum	Service

Cascade Sports Car Club Race Results Group 4

Portland International Raceways 1.969 Miles

April 24-25, 2010

Pos	No. Class	Name	Town	Make	Color	Club	Laps License	Sponsor E	Best Time
1	713 GT1	Matt Crandall	milwaukie OR	Ford Weaver Mu	: Blue	SCCA	24 SCCA	Speed Sports / Fluge Glot	01:08.305
2	95 GT1	Randy Blaylock	Bothell WA	Pontiac GTO	Black/White	IRDC	24 ICSCC	Highlander Motorsports/G	01:10.830
3	783 GT1	Jeff Holden	Everett WA	Chevrolet Monte	Black	SCCA	24 SCCA	One Two Three Racing	01:11.407
4	96 GT1	Dave Haire	Edmonds WA	Chevrolet Monte	Red/Black	IRDC	23 ICSCC	Professional Collision / Mc	01:11.192
5	52 GT1	Manfred Duske	Covington WA	Chevrolet Monte	Red	CSCC	23 ICSCC	Diamond Village Condomi	01:13.090
6	93 GT1	Joe Manke	Shelton WA	Chevrolet Stock	(White/Red/Bla	White/Red/l	22 ICSCC	The Ridge Motorsports Gr	01:12.773
DNF	36 GT1	Terry Ward	Port Coquitlam BC	Pontiac Grand Pr	White/Red	SCCBC	ICSCC	Scardillo Cheese/Gerry & Ju	udy Ward/BHR Ra
DNS	67 GT1	Jeff Penick	Salem OR	Chevrolet Monte	Silver & purple	CSCC	ICSCC	Dan Judy Automotive	
DNS	71 GT1	Ralph Hubbert	Chehalis WA	Chevrolet Impala	Blue	IRDC	ICSCC	Tires Inc	
DNS	94 GT1	Rod Powell	Olympia WA	Chevrolet Barcal	yellow/black	IRDC	ICSCC	The Ridge Motorsports Gro	up
DNS	717 GT1	Nick Fluge	Portland OR	Shelby GT 500 N	/ Blue/White	SCCA	SCCA	Fluge Global Adventures	
1	3 ST	Michael McAleenan	Tacoma WA	BMW M3	grey w/white	IRDC	22 ICSCC	Wife	01:15.116
2	39 ST	Eric Krause	Woodinville WA	Porsche 968	Red/White	IRDC	21 ICSCC	EKR	01:18.702
3	383 ST	Steve Gilmore	Camas WA	Porsche 911SC	Blue Met	TC	21 ICSCC	Oregon Raceway Park	01:20.906
4	491 ST	Steve Clinton	Kent WA	Subaru Impreza	\ Blue	IRDC	21 ICSCC	My wife/Wheeldude.com/1	01:20.084
DNS	54 ST	Richard Satre	Kirkland WA	Porsche RSA	Guards Red	IRDC	ICSCC		
1	13 GT2	Michael Shulman	Coeur d'Alene ID	Porsche 996 GT	multi	NWMS	22 ICSCC	Adare Motorsports	01:15.915
2	8 GT2	Tom Ehlen	Vancouver BC	Porsche 996	Red	SCCBC	21 CACC	Bullet Racing	01:20.268
DNS	22 GT2	Steve Paquette	North Vancouver BC	Porsche GT3 Cu	White/Red	SCCBC	CACC	Bullet Racing MB Euromoto	rs
1	79 AS	Don Thieman	Washougal WA	Ford Mustang	Orange/Black	CSCC	21 ICSCC		01:22.006
2	362 AS	William Dallas	Portland OR	Pontiac Trans Ar	Lime Green	Lime Green	20 ICSCC	East Portland Auto Body	01:21.184
1	107 RS	Jim McAdie	Burnaby BC	BMW 325is	White	SCCBC	20 ICSCC	CG Motorsports/Driver's E	01:24.638
DNS	0 ITE	Duke Goss	Kirkland WA	BMW 323i	Grey	IRDC	ICSCC		

2010 ICGCC Memo Gubmission Deadlines

Issue:Deadline:To include:

#2	March 3	Race announcements 1 & 2
#3	April 7	Race announcements 3, 4 & 5
#4	May 5	Race announcements 6/7, 8/9 & 10
#5	June 23	Race announcement 11
		Points Races 1-5
#6	July 28	Race announcements 12, 13 & 14
#7	August 25	CSCC Enduro Announcement
		Points Races 1-10
#8	Sept. 15	Rule Change Proposals
		Banquet Announcement 1
#9	Oct. 13	Final Points Banquet Announcement 2
#10	Nov. 24	Final Approved Rule Changes
		2011 License Application
#1 '1'	1Jan. 19	2011 License Application
		IRDC Enduro Announcement

Deadlines are for submission of print-ready material

Rainbow Action Imagery has photos of your car on the internet!

At our website you can see all the photos from an event in one place, pick the ones you like, and order them online. To see your photos:

Go to www.dotphoto.com; enter username gerryf and password rainbow; pick a photo gallery to view.

Then follow directions for ordering online or contact Gerry or Sue for further info, at 604-734-4721 or

ICSCC Memo Commercial Advertising Rates:

Full page \$80 / issue for full year, or \$110 / issue 1/2 page \$50 / issue for full year, or \$70 / issue 1/4 page \$30 / issue for full year, or \$40 / issue 1/8 page \$20 / issue for full year, or \$25 / issue Commercial classified \$10/issue full year or \$12/issue

Cascade Sports Car Club Race Results Group 5 Portland International Raceways 1.969 Miles

April 24-25, 2010

Printed	4/27/2010	10:14:07 PM	

Dee	No. Class	Nomes	Taum	Maka	Calar	Club	Lana Linanaa	Casasas	Doot Two
	No. Class	Name	Town	Make	Color	Club	Laps License	Sponsor	Best Tm
1	151 EIP	Jeff Van Lierop	Olympia WA	BMW 325i	Wht/Grn/Blk	IRDC	22 ICSCC	Grass Roots Racing/Highl	01:22.269
2	36 EIP	Dane Babkirk	Spokane WA	Porsche 944 na	silver/blue	NWMS	22 ICSCC	Calabilation on Community	01:22.262
3	130 EIP	Michael Olsen	Gig Harbor WA	BMW 325i	Silver/Black	BMWCCA	22 ICSCC	Spirit Halloween Supersto	01:23.990
4	68 EIP	Fred Wright	Mercer Island WA	BMW 325i Race		BMWCCA	22 ICSCC	West Werks	01:24.073
5	121 EIP	David Beagle	Seattle WA	BMW 325i Race		BMWCCA	22 ICSCC	Team Beagle	01:23.625
6	131 EIP	Martin Berryman	Coquitlam BC	BMW 325	White	SCCBC	22 ICSCC	BimmerWorld	01:24.121
7	105 EIP	Ted Rees	West Linn OR	BMW 325is	Black	CSCC	22 ICSCC	Happy Birthday Roger!	01:26.043
8	188 EIP	Jason Vein	Bellevue WA	BMW 325i	Orange	BMWCCA	21 ICSCC	PRO3	01:25.355
9	183 EIP	Charles Hurley	Monroe WA	BMW 325i	Lime Green	BMWCCA	21 ICSCC	My Loving Family	01:25.825
10	309 EIP	Jamie Cissell	Burien WA	BMW 325i	Yellow	IRDC	21 ICSCC	VoiceGuy.com	01:25.919
11	73 EIP	Rob Dunn	Seattle WA	BMW 325is	Blue	BMWCCA	21 ICSCC	Car Tender	01:25.781
12	61 EIP	Dave Wahl	Edmonds WA	BMW 325is	Red	BMWCCA	21 ICSCC	Sherie Wahl	01:27.062
DNF	161 EIP	Bob Mearns	Woodinville WA	BMW 325i	White	BMWCCA	6 ICSCC	Lovitt Motors	01:25.096
DNF	60 EIP	Caelin Gabriel	Poulsbo WA	BMW 325is	Blue/Silver	BMWCCA	6 ICSCC	Shunyata Research	01:24.286
DNF	20 EIP	Frank Greif	Seattle WA	BMW 325is	Blue	BMWCCA	2 ICSCC	StrategicIntent.com	01:34.685
DNF	102 EIP	Dan Rogers	Anchorage AK	BMW 325i	Green/White	BMWCCA	2 ICSCC	Electric Power Systems	01:38.074
DNF	41 EIP	Rob Johnston	Abbotsford BC	BMW 325i	Red	SCCBC	1 ICSCC	Bimmerworld/Mr. Noodles	01:32.747
DNS	160 EIP	Michael Shulman	Coeur d'Alene ID	BMW 325is	Multi	NWMS	ICSCC	Adare Motorsports	
1	2 ITS	Ron Tanner	Portland OR	Nissan 240Z	Yellow/Blue/G	CSCC	22 ICSCC	Tanner's Automotive / Top	01:22.878
2	40 ITS	Morgan Smith	Bend OR	Nissan 240sx	Burgandy	Burgandy	20 ICSCC	Dad/Son Racing	01:29.731
DNF	53 ITS	Skip Yocom	West Linn OR	Datsun 240Z	White	White	2 ICSCC	Wizard & Friends	01:36.664
1	5 ITA	Rick Delamare	Snohomish WA	Honda CRX	Red	CSCC	22 ICSCC	Hydro Physics Pipe Inspec	01:24.072
2	7 ITA	Jeff Clark	Puyallup WA	Mazda Miata	Red wht blu y	Red wht blu	22 ICSCC	Jeff's Auto & Friends	01:25.140
3	18 ITA	John Walker	Graham WA	Mazda Miata	Blue	IRDC	22 ICSCC	Johnny Walker Racing/Jef	01:25.574
4	47 ITA	Tucker Sheppy	Beaverton OR	BMW 325e	Black & White	CSCC	21 ICSCC	Eric Blois	01:25.977
5	92 ITA	Eric Blois	Beaverton OR	BMW 325E	Black Yellow	CSCC	21 ICSCC	Sunset Imports	01:26.071
6	43 ITA	Dave Dunning	Portland OR	Mazda Miata	Blu/Slvr/Grn	CSCC	21 ICSCC	Advantage Collision Cente	01:25.802
7	113 ITA	Andrew Robottom	Kelso WA	Mazda Miata	Lt Blue/Red	TC	21 ICSCC	3	01:26.132
8	135 ITA	Mike Tripp	Forest Grove OR	Mazda Miata	White	CSCC	21 ICSCC	Zoom'n Boomers + 2	01:26.255
9	2 ITA	Garrett Clark	Corvallis OR	Toyota Corolla G	Red	CSCC	21 ICSCC	vendettacycles.com	01:27.438
10		Michael Colangelo	SeaTac WA	Honda CRX Si	Blue	IRDC	21 ICSCC		01:27.865
11	29 ITA	Frank DiMiceli	Renton WA	Mazda Miata	Red / Blue	IRDC	21 ICSCC	TC Motorsports	01:27.891
12		Richard Hindman	Vancouver WA	Mazda Miata	Blue/Orange		20 ICSCC	,	01:29.362
13	74 ITA	Robert Dunn, Sr.	Seattle WA	Dodge Neon	Blue/White	BMWCCA	20 ICSCC	Car Tender	01:29.761
DNF	9 ITA	Scott Faris	Lake Oswego OR	Mazda Miata	Red	CSCC	20 ICSCC	Safaris Motorsports	01:29.073
DNF	313 ITA	Colin Koehler	Bothell WA	Honda CRX Si	Red	IRDC	19 ICSCC	Burien Honda	01:25.154
DNF	37 ITA	Paul Forgey	Seattle WA	Dodge Neon	Blue/White	BMWCCA	2 ICSCC	Car Tender	01:36.160
DNS	37 ITA 30 ITA	Mark Higinbotham	Redmond WA	Mazda Miata	Red	IRDC	ICSCC	Medical Dynamics	01.30.100
טווט 1	123 GTL		North Plains OR		Red		20 ICSCC	St Johns Auto/Advantage	∩1.20 oo2
DNF	485 FIP	Linda Heinrich Don Rhodes		Toyota Paseo (FIP) Austin Hea		CSCC CSCC	13 ICSCC	ğ	01:29.892
			Portland OR					Foreign Parts Positively	01:33.739
DNS	147 FIP	Jack DeChristopher	Portland OR	Datsun 510	White & Red	10	ICSCC		

Cascade Sports Car Club Race Results Group 7 Portland International Raceways 1.969 Miles

April 24-25, 2010

Printe	Printed: 4/27/2010 10:31:05 PM										
Pos	No.	Class	Name	Town	Make	Color	Club	Laps	License	Sponsor	Best Tm
1	316	NCW	Eric Dahlquist	Boring OR	Chevrolet Monte	Black/Yellow	CSCC	20	ICSCC		01:16.007
2	426	NCW	Brandy Willie	Olympia WA	BMW 325 IS	Silver/Blue	IRDC	20	ICSCC	OSG Dozing	01:23.742
3	393	NCW	Bob Werner	Tacoma WA	BMW 325	White/Red	IRDC	19	ICSCC		01:26.792
4	309	NCW	Jamie Cissell	Burien WA	BMW 325i	Yellow	IRDC	19	ICSCC	VoiceGuy.com	01:26.629
5	368	NCW	Mirko Freguia	Redmond WA	BMW 325i	Blue	Blue	19	ICSCC	West Werks	01:26.678
6	430	NCW	Steven Powell	Beavercreek OR	Ford FFR Cobra	Yellow	CSCC	19	ICSCC		01:27.775
7	378	NCW	James Colborn	Kirkland WA	BMW 325i	White	IRDC	19	ICSCC		01:28.657
8	476	NCW	Elliott Hansen	Portland OR	Volkswagen Golf	White/Red/Sil	TC	19	ICSCC	Performance Mobility/Lev	01:29.499
9	330	NCW	Trevor Meis	Vancouver WA	Mazda Miata	Red/Black	CSCC	18	ICSCC	Fast Specialities	01:29.875
10	31	NCW	Darrell LeBlanc	Portland OR	Mazda Miata	Red/Black	CSCC	18	ICSCC	Woodstock Motorsports	01:30.790
11	355	NCW	John McDermott	Seattle WA	BMW 325is	black over blu	BMWCCA	18	ICSCC	Car Tender	01:28.743
12	379	NCW	Nathan Oleson	Canby OR	Mazda Miata	Blue/Yellow	CSCC	18	ICSCC		01:30.910
13	474	NCW	Gary Presting	Jr.""	Portland OR	Chevrolet Car	Green	CSCC	18	B ICSCC	01:31.959
14	390	NCW	Tracy Klein	Battle Ground WA	Mazda Miata	Black/Yellow	CSCC	18	ICSCC		01:31.918
15	492	NCW	Mitch Lea	Portland OR	Volvo 850	White	TC	18	ICSCC	R-Sport International	01:32.784
16	773	NCW	Aaron Bucci	Portland OR	Nissan 300zx	silver	SCCA	17	SCCA		01:38.656
17	312	NCW	Bill Johnston	Sherwood OR	Nissan SPL-311	White	White	17	ICSCC		01:43.382
18	422	NCW	Scott Haynes	Bothell WA	Volkswagen GTI	Red	IRDC	16	ICSCC	NGK Spark Plugs; Dumoi	n 01:28.871
DNF	384	NCW	Grant Gilmore	Camas WA	BMW 325	White	TC	19	Sovren	Oregon Raceway Park	01:25.916
DNF	311	NCW	Piper Sherbon	Kelso WA	Mazda Miata	Lt Blue/Orang	TC	18	ICSCC	Master Mechanics	01:29.057
DNF	362	NCW	William Dallas	Portland OR	Pontiac Trans An	Lime Green	CSCC	13	ICSCC	East Portland Auto Body	01:23.122
DNF	473	NCW	Glen Rissberger	Portland OR	Chevrolet Camar	White	TC	8	ICSCC	Joann Rissberger/Sabin S	5 01:29.131
DNF	394	NCW	Christopher Benny	Seattle WA	Dodge Neon	White	IRDC	2	ICSCC	Group 2 Motorsports	01:35.657
DNF	328	NCW	Mike Delamare	Snohomish WA	Honda CRX SI	Red	IRDC	1	ICSCC		24:34.602
1	406	NCW	David George	Hillsboro, OR	Mazda RX7	Red	CSCC	17	ICSCC		01:42.688

Moving?

All ICSCC licensed drivers must advise the License Registrar of a change of mailing address! Send (by email is preferred, if possible) to:

License Registrar, Karen McCoy license_registrar@icscc.com

Memo recipients who are *not* **drivers**, please advise the Memo Editor of a new address:

Memo Editor, Danielle Baxter memo@icscc.com

This applies also to change of name. If you prefer to send by post, please refer to inside front cover for addresses.

You can post your own non-commercial ad on the ICSCC Forum **Buy & Sell board**!

Go to www.icscc.com/forums/index.php

Before posting, read the guidelines for use of the board.

Please post a notice when your item is sold.

INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB

PRESENTS THE 5th ANNUAL



Car Tender Challenge

July 31st & August 1st 2010

This race is sanctioned by ICSCC under the 2010 Competition Regulations as a championship race, which is organized by IRDC and held at Pacific Raceways. The Race Chairman Frank DiMiceli may be reached at 425-204-8659 until 9 PM or email fdimiceli@comcast.net.

Saturday July 31st SPECIAL RACE is the "GERMAN TOURING CAR CHALLENGE". This race is open to all German built race cars with separate classes TBD.

Entries Open: Upon receipt of this announcement

Entries Closed:
Online, Postmark, or Fax by
Entry Fees:
IRDC Members:
ICSCC or Others Licenses:
2nd Race Group Entries:
3rd Race Group Entries:
Late Entry Fees:
\$100.00
Late Entry Fees:
\$50.00

Spectator Passes: \$8.00

Military Spectator Passes (W/ID): FREE

Children 15 & under, accompanied by adult: FREE SPECIAL RACE Entries: (a) Listed Fee Schedule

Enter Online (preferred method): www.motorsportreg.com

Or Mail Entries To: IRDC Registrar

Debbie Morton

7931 111th Avenue North East Lake Stevens, WA 98258

Phone: (360) 659-7396 *until 9 PM E-mail: debbiemorton2@msn.com

Or Fax Entries To: IRDC Registrar

Debbie Morton

(360) 659-7396 *until 9 PM

Technical Inspection Hours At Track:

Friday: 5:00PM - 8:00PM Saturday: 7:30AM - 4:00PM Sunday: 7:30AM - 10:30AM

Registration Hours At Track:

Friday: 4:00PM - 7:00PM Saturday: 7:30AM - 12:30PM Sunday: 7:30AM - 10:30AM

NOTES:

- 1. ALL PEOPLE ENTERING PACIFIC RACEWAYS (PR) MUST SIGN A WAIVER AND WEAR A WRISTBAND ON THEIR WRIST AT ALL TIMES. NO EXCEPTIONS
- 2. RACE ROTATION FOR THIS EVENT WILL BE ROTATION 5
- 3. MANDATORY TECH INSPECTION WILL BE GROUP 4
- 4. Entrance to PR on the Friday of a race weekend shall only be allowed after 4:00pm on Friday. Early Friday arrivals (i.e. before 4:00 pm Friday) shall line up until gates open at 4:00pm. Exception being if you are a participant or volunteer worker for Friday Test & Tune. See www.irdc-racing.com for Test & Tune signups / information.

GROUP 1: Prod. A-B-C-D, SPU, SPM, SPO, PRO 3 GROUP 5: ITA-B-C-S, GTL, Imp Prod. E-F-G-H

GROUP 2: Prod. E-F-G-H-I-J, C R, PRO 7, S Miata, CS Miata, HC4, ITX GROUP 6: FV, VFV, FFF/500, FL, S-2, SR A-B-C-D-E-F

GROUP 3: CF, FF, FA, FM, FC & Novice Open Wheel GROUP 4: GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST GROUP 7: Novice Closed Wheel

IRDC's 5th ANNUAL CAR TENDER CHALLENGE

s Pit
bar
<u>stand</u>
ation_

*The "5-minute warning" will be given 9 minutes prior to the start of the race.

GROUP 1: Prod. A-B-C-D, SPU, SPM, SPO, PRO 3	GROUP 5: ITA-B-C-S, GTL, Imp Prod. E-F-G-H
GROUP 2: Prod. E-F-G-H-I-J, C R, PRO 7, S Miata, CS Miata, HC4, ITX	GROUP 6: FV, VFV, FFF/500, FL, S-2, SR A-B-C-D-E-F
GROUP 3: CF, FF, FA, FM, FC	& Novice Open Wheel
GROUP 4: GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST	GROUP 7: Novice Closed Wheel

INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB (IRDC) EVENT SUPPLEMENTAL REGULATIONS 2010

- 1. Open to cars eligible under International Conference of Sports Car Clubs (ICSCC) and Sports Car Club of America (SCCA) current regulations.
- 2. ALL PEOPLE ENTERING PACIFIC RACEWAYS (PR) MUST SIGN A WAIVER AND WEAR A WRISTBAND ON THEIR WRIST AT ALL TIMES. NO EXCEPTIONS.
- 3. Entrance to PR on the Friday of a race weekend shall only be allowed after 4:00pm on Friday. Early Friday arrivals (i.e. before 4:00 pm Friday) shall line up until gates open at 4:00pm. EXCEPTION BEING IF YOU ARE A PARTICIPANT OR VOLUNTEER WORKER FOR FRIDAY TEST & TUNE.
- 4. There will be no starting of any race engines prior to **9:00 am**.
- 5. No class changes after 1:00 pm on Saturday.
- 6. Drivers are responsible for properly and completely filling out their entry registration form(s).
- 7. Multiple Entries: A driver entering the same car in more than one event shall indicate on each entry form whether the entry is for the driver's "primary" or "additional" event. If the entries are oversubscribed for a particular event (entries exceed the number of cars allowed on the track) drivers and cars entered as an "additional" event will be restricted from participating, on a first come, first served priority based on the date the entries are received, in order to allow participation by all drivers and cars for whom the event is their primary event including novices upgrading to a championship event on that week-end.
- 8. Consumption of alcoholic beverages is **NOT** allowed at any time during the racing event, except in the area covered by the liquor permit issued by the Washington State Liquor Control Board. The time and location is a condition of operation of the track and enforced by track officials, ICSCC, IRDC officials or law enforcement.
- 9. All Entrants shall present at tech inspection empty, sealable, container(s) marked with driver's name and car number, capable of holding 2 gallons of liquids. These are to be used to remove all oil, cleaners, brake fluid, etc. from PR. Anyone caught dumping oil at the raceway will be fined and banned from Pacific Raceway. There will be a \$10.00 per tire charge imposed by the track for the disposal of tires.
- 10. Damage to the track, grounds or buildings, regardless of cause, will be charged to the driver responsible. Any damage to any equipment or devices utilized by the sanctioning body (ICSCC) or sponsoring club (IRDC) to conduct this race, regardless of cause, will be charged to the driver responsible.
- 11. ICSCC NOISE RULE 1112 enforced! 103db @ 50 ft. No exceptions.
- 12. All persons in pre-grid or in racing hot pits shall wear long pants, shirts that cover their shoulders and no open-toed shoes during all practices, qualifying and races.
- 13. A Minor Release form is required for <u>ALL</u> minors upon entry to the track (NO EXCEPTIONS). Minors must be under direct supervision of an adult at all times. No minors under 18 years of age are allowed in the hot pits or pre-grid. Operation of any type of wheeled transportation (bikes, scooters, motorcycles, skateboards, skates, etc.) is forbidden for anyone under the age of 16 years. A **speed limit of 5 mph** will be enforced in the paddock.
- 14. All cars will be off trailers for tech inspection.
- 15. There will be no refunds on prepaid pit passes.
- 16. Driver must appear in person at registration to add a crew- member to the list on their registration form.
- 17. No overnight camping at the track on Sunday night without the consent of PR management.
- 18. There will be no refueling in the grid area unless accompanied by a fire extinguisher and operator.
- 19. No motorized tow or support vehicles allowed on pre-grid unless authorized by the Grid Marshall or Race Chairman. Support vehicles behind pre-grid must be parked along the fence
- 20. No open fires are allowed in the paddock, pre-grid or within the track in-field.
- 21. All gates are locked at 11:00 pm Friday and Saturday nights. The main gate will open at 7:00 am.
- 22. Only one support vehicle or trailer is allowed in the pits per competition car.
- 23. There will be no saving of pit or paddock areas except as required by ICSCC regulations with exception of Novice License director or by Race Chairman for cause. All other pit and paddock areas are on a first come, first served basis. Violators of this regulation can be subject to disqualification.
- 24. The length of scheduled events may be altered by the Race Chairman due to emergency conditions beyond the control of IRDC personnel.
- 25. IRDC reserves the right to refuse entry to this event to anyone.
- 26. No bicycles, scooters, or walking allowed on the access road adjacent to the main straight from the paddock to pre-grid. This is a PR rule.
- 27. Pets must be leashed at all times and owners are responsible for cleaning up animal waste.
- 28. All in-car timing system transmitter beacons must be placed in the gated area east of the walkway to the Turn 9 grandstands. Transmitters outside of the specified area will be confiscated by the Race Chairman.
- 29. Turn 1 / Pit Out blend line violators will be dealt with by the Race Steward.
- 30. The "5- Minute Warning" will be given 9 minutes prior to the start of the race to accommodate the 4-minute pace lap.
- 31. If you use the escape road at 3A you will be held at the stop sign for a minimum of 10 seconds prior to re-entry under the direction of the worker at turn station 4.
- 32. All request for split or staggered starts must be made to the Race Chairman & Race Stewart before the end of the events on the day prior to the race.

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

GRO	JP ONE	RACE										
Pos	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor	Best Tm
1	1	95	Randy Blaylock	Bothell WA	SPO	IRDC	Pontiac GTO	Black/White	17	ICSCC	Highlander Motorsports/GPDA	1:35.274
2	1	3	Michael McAleen	Tacoma WA	SPM	IRDC	BMW M3	grey w/white	17	ICSCC	Wife, family, LGR, and Smith Alling Lane, Attorr	1:36.870
3	2	96	Dave Haire	Edmonds WA	SPO	IRDC	Chevrolet Monte	Red/Black	17	ICSCC	Professional Collision / Morty	1:31.823
4	2	00	Duke Goss	Kirkland WA	SPM	IRDC	BMW 323i	Grey	17	ICSCC		1:34.578
5	3	140	John Kendrew	Victoria BC	SPM	VMSC	Mazda RX7 Road	White	17	ICSCC	Precision Finish Drywall	1:35.580
6	3	52	Manfred Duske	Covington WA	SPO	IRDC	Chevrolet Monte	Red	17	ICSCC	Diamond Village Condominiums/Pat's Autospor	1:32.345
7	4	03	Rich Cote`	Duncan BC	SPM	VMSC	Volvo 240 Turbo	White	17	Lordco	Dancia Motors/BimmerParts.ca	1:34.551
8	5	715	Jim Bushnell	Seattle Wa	SPM		Porsche 911SC	Brown/Yellow	17		Ray & amp; Jim Racing	1:37.019
9	1	166	Andrew Newell	Bellevue WA	PRO3	BMWCCA	BMW 325i Race (17	ICSCC	Strictly BMW	1:38.574
10	2	108	Dan Gavrila	Kirkland WA	PRO3	IRDC		•	17	ICSCC	DNA Racing/Adare Motorsports	1:39.258
11	3	126	Peter Jenkin	Bellevue WA	PRO3	BMWCCA	BMW 325i		16	ICSCC		1:40.158
12	4	130		Gig Harbor WA	PRO3	BMWCCA	BMW 325i	Silver	16		TC Motorsports/Spirit Halloween Superstores	1:41.034
13	5	151		Olympia WA	PRO3	IRDC		Wht/Grn/Blk	16	ICSCC	Grass Roots Racing/Highlander Motorsports/Co	1:42.510
14	6	426	•	Olympia WA	PRO3	IRDC		Silver/Blue	16	ICSCC	OSG Dozing	1:42.503
15	7	60	•	Poulsbo Wa	PRO3		BMW 325i	Blue/Silver	16	ICSCC	Shinyata Research	1:41.923
16	8	196		Normandy Park			BMW 325i	Silver	16	ICSCC	,	1:39.950
17	9	102	•	Anchorage AK	PRO3	IRDC	BMW 325i	Green/White	16	ICSCC	Electric Power Systems	1:43.797
18	10	68	-	Mercer Island W		BMWCCA	BMW 325i Race (•	16	ICSCC	West Werks	1:42.367
19	11	188	Jason Vein	Bellevue WA	PRO3	BMWCCA	BMW 325i	Orange	16	ICSCC	PRO3	1:42.378
20	12	121		Seattle WA	PRO3	5046400	BMW 325i Race (ū	16		Group 2 Motorsports	1:41.018
21	13	131	Martin Berryman		PRO3	SCCA	BMW 325is	white	16	ICSCC		1:41.024
22	14	120	•	Kirkland WA	PRO3		BMW 325	White	16	ICSCC		1:43.303
23	1	146	Guy Selle	Adna WA	DP	IRDC		Red/White	16	ICSCC	Kyle's Auto Electric/Late Start Racing	1:42.872
24	15	314	•	Bellevue WA	PRO3	IRDC			16	ICSCC	,	1:42.317
25	16	183		Monroe WA	PRO3		BMW 325i	Lime Green	16	ICSCC	My Loving Family	1:42.893
26	6	107	•	Burnaby BC	SPM	SCCBC	BMW 325is	White	16	ICSCC	CG Motorsports/Driver's Edge/Nixon Prosports	
27	17	64		Bellevue WA	PRO3	IRDC	BMW 325is	Grey	16	ICSCC	Move-Wire	1:42.943
28	18	161	Bob Mearns	Woodinville WA			BMW 325i	White	16	ICSCC	Lovitt Motors	1:42.398
29	19	35		Bellevue WA	PRO3			white	16	ICSCC	Auburn Foreign Car	1:42.545
30	20		Steve Schaeffer		PRO3		BMW 325i	Black	16	ICSCC	SuperGraphics	1:44.274
31	7	89		Mercer Island W			BMW 325is	White	16	ICSCC	ScrewyLizardRacing.com	1:43.940
32	21	745		Sammamish Wa		SCCA	BMW 325		15	SCCA	David Cheng Racing, TC Motorsports, PRI Motor	
33	22	73	ŭ	Seattle WA	PRO3		BMW 325is		15	ICSCC	Car Tender	1:44.954
34	23	41				SCCBC	BMW325i		15	ICSCC	Mr. Noodles/Bimmerworld	1:44.190
35	24	319	Jim Cissell	Seattle WA	PRO3	IRDC	BMW 325i	Yellow	15	ICSCC	VoiceGuy.com	1:44.549
36	25	20		Seattle WA	PRO3	BMWCCA	BMW 325is		15	ICSCC	Car Tender - StrategicIntent.com	1:46.789
37	26	61	Dave Wahl	Edmonds WA	PRO3	BMWCCA	BMW 325is		15	ICSCC	Sherie Wahl	1:50.480
38	1	16	Bob Pontius	Port Ludlow, WA		CSCC	Corvette		15	ICSCC	Spencer Auto/White Center	1:45.867
39	27	27	Scott Hendrickso		PRO3		BMW 325is		14	ICSCC	Jennifer & Friends Interior Design	1:46.913
40	8	54		Kirkland WA	SPM	IRDC			14	ICSCC		1:43.899
	DNF	80		Woodinville WA			BMW 325		13	ICSCC	Glacial Racing	1:41.285
	DNF	192		Seattle WA	PRO3		BMW 325i		11	ICSCC	Unofficialbmw.com	1:43.736
	DNF	397	•	Woodinville WA				Yellow	8	ICSCC	Arcane Racing	1:44.604
	DNF	160		Coeur d'Alene IC		NWMS	BMW 325is	Multi	2	ICSCC	Adare Motorsports	2:02.078
	DNF	40		Woodinville WA				Silver	-	ICSCC	Frost Engineering	2.02.070
	DNS	76		Redmond WA	AP	IRDC	Dodge Viper	Black		ICSCC	DND Fab / Parts Rack	
	DNS	1	-	Seattle Wa	SPM	IRDC	Mazda Rx7	Red/Purple/Ylw		ICSCC	AES, Inc, Staff Auto	
	DNS	63		Camas WA	SPM	TC		Blue Met		ICSCC	Oregon Raceway Park	
	DNS	36		Port Coquitlam B		SCCBC	Pontiac Grand Pr			ICSCC	Scardillo Cheese/Gerry & Scardillo Cheese/Gerr	Racina
	DNS	93	-	Shelton WA	SPO	IRDC	Chevrolet Stock			ICSCC	The Ridge Motorsports Group	acing
	DNS	734			SPO	SCCBC	Porsche 928	silver/yellow		16366	Lordco, Kens Tire & Camp; Wheel	
	DNS	734 46	Robert Hornbeck		SPU	IRDC		Blue/White		ICSCC	Loraco, Rons ino wanip, mileti	
	DNS	100	Tobias Basiliko		SPU	IRDC	BMW 2002	Green		ICSCC	Janes Racina and Auto Hound Collision Contar	
מוש	כאט	100	TODIUS DUSIIIKU	Jouine WA	JI U	INDC	DWIN TOOL	OLECII		ICICC	Jones Racing and Auto Hound Collision Center	

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

(GRO	UP TV	VO RAC	E								
ı	os	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor Best Tm
Ī		1	07	Jeff Clark	Puyallup WA	CSM	IRDC	Mazda Miata	Red wht blu ylo	16	ICSCC	Jeff's Auto & Friends 1:43.451
2	2	2	18	John Walker	Graham WA	CSM	IRDC	Mazda Miata	Blue	16	ICSCC	Johnny Walker Racing/Jeff's Automotive/Family 1:43.158
;	}	3	193	Chuck Rancatti	Mukilteo WA	CSM	IRDC	Mazda Miata	Red/Silver	16	ICSCC	1:44.545
4	1	4	43	Dave Dunning	Portland OR	CSM	CSCC	Mazda Miata	Blu/Slvr/Grn	16	ICSCC	Advantage Collision Centers/St. John's Auto Ce 1:44.647
	-		775		W:11 6 1 WA	C11				1.		1 45 000

J		J	1/3	CHUCK KUHCUHI	MUKIIIGU WA	COM	INDC	Muzuu Miuiu	Keu/ Siivei	10	ICSCC		עדע.דד.ו
4		4	43	Dave Dunning	Portland OR	CSM	CSCC	Mazda Miata	Blu/Slvr/Grn	16	ICSCC	Advantage Collision Centers/St. John's Auto Ce	eı 1:44.647
5		1	775	Greg Holz	Mill Creek WA	SM	SCCA			16	SCCA		1:45.392
6		2	135	Mike Tripp	Forest Grove OR	SM	CSCC	Mazda Miata	White	16	ICSCC	Zoom'n Boomers + 2	1:45.496
7		1	57	Duane Martinser	Port Orchard WA	PRO7	IRDC	Mazda RX7	Yellow	16	ICSCC	Twin Brothers Racing	1:45.373
8		3	14	Phil Rees	West Linn Or	SM	CSCC	Mazda Miata	Red	16	ICSCC	Riverside Ind. Supply	1:46.572
9		4	29	Frank DiMiceli	Renton WA	SM	IRDC	Mazda Miata	Red / Blue	16	ICSCC	TC Motorsports	1:46.801
1	0	2	2	Bill Visee	Renton WA	PRO7	IRDC	Mazda RX-7	Silver/Black	16	ICSCC		1:46.714
1	1	1	03	Noriko Hamaguc	Seattle WA	H4	IRDC	Acura Integra	White	16	ICSCC	Team Hayai	1:46.786
1	2	3	187	Mark Ridgeway	Vashon WA	PRO7	IRDC	Mazda RX 7	White	16	ICSCC	Masterpiece Painting	1:48.118
1	3	2	8	Andy Edman	Bonney Lake WA	H4	IRDC	Honda CRX	Yellow/Black	16	ICSCC	One Lucky Lady	1:48.743
1	4	1	413	Kenneth Koehle	Salt Lake City U1	ITX	IRDC	Honda CRX	RED	16	ICSCC		1:48.176
1	5	1	123	Linda Heinrich	North Plains Or	FP	CSCC	Toyota Paseo	Red	16	ICSCC	St. Johns Auto/ Advantage Collision Center	1:48.292
1	6	4	419	Chris Saddler	${\bf Sammamish~WA}$	PRO7	IRDC	Mazda Rx7	Orange	15	ICSCC	Me and Dad	1:49.343
1	7	5	88	Craig Hunter	Victoria BC	SM	VMSC	Mazda Miata	Orange	15	CACC	Hunter Performance	1:49.778

Purple

Red

15

15

6

ICSCC Irene Pepper

ICSCC Hydro Physics Pipe Inspections/Ice Vest

ICSCC

1:50.373

1:54.037

1:48.072

Mazda Rx7

Mazda Miata

Honda

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

Woodinville WA CSM

Renton Wa

Rick Delamare Snohomish WA ITX

HP

CRA

IRDC

IRDC

Phil Edwards

Mieko Doi

18 1

19 5

DNF DNF 5

114

496

GRO	UP THR	EE RACE										
Pos	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor	Best Tm
1	1	18	Michael Lensen	Surrey BC	FC	SCCBC	Van Diemen FC F	Red	18	ICSCC	ACIC/Advanced Spa Tech	1:27.356
2	1	58	Neil Shelton	Portland OR	CF	CSCC	Crossle 32	White	18	ICSCC	Monte Shelton Jaguar	1:30.375
3	2	32	Larry Bangert	Issaquah WA	CF	IRDC	Crossle 35F	Orange/White	18	ICSCC	R&A Manufacturing	1:31.546
4	3	726	Bob Posner	Bellevue Wa	CF	SCCA	Crossle 32F	Red	18	SCCA		1:32.257
5	2	97	Daryl Harsha	North Bend OR	FC	CSCC	Van Diemen RF8	: Black	17	ICSCC		1:37.234
6	1	320	Craig Shrontz	Seattle WA	FM	IRDC	Mazda Standard	Maroon/White	12	ICSCC	none	1:32.193
7	1	2	Jesus Cuevas	Redmond WA	FF	IRDC	Van Diemen RF8	Red	12	ICSCC	Visual Media Group	1:37.203
DNS	DNS	27	Wes Tipton	Newcastle WA	CF	IRDC	Crossle 32F	Red / White		ICSCC	Driving Trends Inc.	
DNS	DNS	08	James Hepburn	Vancouver BC	CF	CSCC	Crossle 35F	Black		ICSCC		

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

GI	GROUP SEVEN RACE												
Po	S	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor	Best Tm
1		1	368	Mirko Freguia	Redmond WA	NCW	IRDC	BMW 325i	Blue	17	ICSCC	West Werks	1:42.092
2		2	414	Doug Lacy	Bothell WA	NCW	IRDC	BMW 325is	Black	17	ICSCC	Wendy	1:42.142
3		3	378	James Colborn	Kirkland WA	NCW	IRDC	BMW 325i	Blue / Black	17	ICSCC		1:43.222
4		4	394	Christopher Ben	Seattle WA	NCW		BMW 325i	BLACK	17		GROUP 2 MOTORSPORTS	1:43.134
5		5	355	John McDermott	Seattle WA	NCW	BMWCCA	BMW 325is	black over blue	17	ICSCC	Car Tender	1:44.383
6		6	422	Scott Haynes	Bothell WA	NCW	IRDC	Volkswagen GTI	Red	17	ICSCC	NGK Spark Plugs; Dumonde Tech Racing Oil;	1:45.604
7		7	381	William Bonsell	Poulsbo WA	NCW	IRDC	Mazda Miata	Red/Black	16	ICSCC	Hardrock Inc	1:47.297
8		8	318	Mike Delamare	Snohomish WA	NCW	IRDC	Honda CRX SI	Red	16	ICSCC		1:47.017
9		9	322	Brian Benthin	Auburn WA	NCW	IRDC	Mazda Miata	Red	16	ICSCC		1:47.520
10)	10	496	Mieko Doi	Woodinville WA	NCW	IRDC	Mazda Miata	Purple	16	ICSCC		1:51.480
11		11	448	Tim Beadle	Kent WA	NCW	IRDC	Fiat 131	blue/white	15	ICSCC	performance apex	2:00.687
DI	۱F	DNF	472	Anthony Nadalin	Kirkland WA	NCW		Factory Five Rac	i White	10	ICSCC		1:48.821
DI	۱S	DNS	374	Chuck Arnold	Seattle WA	NCW		Triumph TR6	Blue/white				

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

GROUP FOUR RACE												
Pos	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor	Best Tm
1	1	95	Randy Blaylock	Bothell WA	GT1	IRDC	Pontiac GTO	Black/White	19	ICSCC	Highlander Motorsports/GPDA	1:25.871
2	2	66	Tim Brown	Vancouver BC	GT1	SCCBC	Ford Mustang Co	Red	19	ICSCC	Brown Bros Ford Lincoln	1:30.267
3	3	52	Manfred Duske	Covington WA	GT1	IRDC	Chevrolet Monte	Red	19	ICSCC	Diamond Village Condominiums/Pat's Autospor	1:29.102
4	4	96	Dave Haire	Edmonds WA	GT1	IRDC	Chevrolet Monte	Red/Black	19	ICSCC	Professional Collision / Morty	1:29.531
5	1	3	Michael McAleen	Tacoma WA	ST	IRDC	BMW M3	grey w/white	19	ICSCC	Wife, family, LGR, and Smith Alling Lane, Attorn	n 1:31.896
6	1	714	Patrick Boyle	Auburn WA	ITE	IRDC	Mazda rx7	white	18	NASA	patsautosport	1:32.739
7	2	00	Duke Goss	Kirkland WA	ITE	IRDC	BMW 323i	Grey	18	ICSCC		1:31.612
8	2	491	Steve Clinton	Kent WA	ST	IRDC	Subaru Impreza	Blue	18	ICSCC	$My\ wife/Wheeldude.com/Trackaroo.com/Pat's$	11:38.161
9	3	54	Richard Satre	Kirkland WA	ST	IRDC	Porsche RSA	Guards Red	18	ICSCC		1:37.435
10	4	39	Eric Krause	$\ \ \text{Woodinville WA}$	ST	IRDC	Porsche 968	Red/White	17	ICSCC	EKR	1:41.639
11	1	107	Jim McAdie	Burnaby BC	RS	SCCBC	BMW 325is	White	17	ICSCC	CG Motorsports/Driver's Edge/Nixon Prosports	1:42.057
12	2	89	Mike Blaszczak	Mercer Island W	RS	BMWCCA	BMW 325is	White	17	ICSCC	ScrewyLizardRacing.com	1:42.458
DNF	DNF	362	William Dallas	Portland OR	AS	CSCC	Chevrolet camar	maroon metallic	14	ICSCC	EAST PORTLAND AUTOBODY	1:45.586
DNF	DNF	1	Bud Reichard	Seattle Wa	GT2	IRDC	Mazda Rx7	Red/Purple/Ylw	1	ICSCC	AES, Inc, Staff Auto	
DNS	DNS	36	Terry Ward	Port Coquitlam B	GT1	SCCBC	Pontiac Grand Pr	White/Red		ICSCC	Scardillo Cheese/Gerry & Dudy Ward/BHR	Racing
DNS	DNS	67	Jeff Penick	Salem OR	GT1	ICSCC	Chevrolet Monte	Silver/Purple		ICSCC	Salem Auto Body	
DNS	DNS	93	Joe Manke	Shelton WA	GT1	IRDC	Chevrolet Stock	White/Red/Black		ICSCC	The Ridge Motorsports Group	
DNS	DNS	397	Ken Olson	$Wood in ville\ WA$	GT2	IRDC	Panoz GTS	Silver		ICSCC	Arcane Racing	
DNS	DNS	734	Darrin Gilmore	Sardis BC	ITE	SCCBC	Porsche 928	silver/yellow			Lordco, Kens Tire & Wheel	
DNS	DNS	383	Steve Gilmore	Camas WA	ST	TC	Porsche 911SC	Blue Met		ICSCC	Oregon Raceway Park	
DQ	DQ	740	Jerold Lowe	Carnation Wa	ST	IRDC	BMW 325	Silver	18	NASA	Lowe Group Racing, Frost Engineering	1:32.879
DQ	DQ	715	Jim Bushnell	Seattle Wa	ST		Porsche 911SC	Brown/Yellow	18		Ray & Jim Racing	1:35.965

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

GRO	GROUP SIX RACE												
Pos	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor	Best Tm	
1	1	348	Gale Whitestine	Puyallup WA	CSR	IRDC	Tiga SC79	White/Blue	16	ICSCC		1:41.530	
2	1	713	Tony Carruthers	Nanaimo BC	S2	SCCBC	Swift DB2 Sports	Yellow	16	CACC	MK Technologies / Team Ecclefechan	1:41.138	
3	1	54	Paul Whitworth	Victoria BC	FV	VMSC	Caldwell D-13	White	15	ICSCC	Ellice Automotive	1:55.918	
4	1	8	Lee Fjellanger	Bothell WA	FSR	IRDC	Diasio 962	Red	10	ICSCC	Social Security at Play	2:25.315	

May 2 2010 Military Salute Grand Prix IRDC Pacific Raceways, Kent

GROUP FIVE RACE												
Pos	PIC	No.	Name	Town	Class	Club	Make	Colour	Laps	License	Sponsor	Best Tm
1	1	108	Dan Gavrila	Kirkland WA	EIP	IRDC	BMW 325is	Multi	18	ICSCC	DNA Racing/Adare Motorsports	1:38.483
2	2	166	Andrew Newell	Bellevue WA	EIP	BMWCCA	BMW 325i Race (White/Blue	18	ICSCC	Strictly BMW	1:38.434
3	3	151	Jeff Van Lierop	Olympia WA	EIP	IRDC	BMW 325i	Wht/Grn/Blk	18	ICSCC	Grass Roots Racing/Highlander Motorsports/Co	1:38.274
4	4	121	David Beagle	Seattle WA	EIP	BMWCCA	BMW 325i Race (Green	18	ICSCC	Group 2 Motorsports, Elephant Motorsports,	1:39.957
5	5	426	Brandy Willie	Olympia WA	EIP	ICSCC	BMW 325 IS	Silver/Blue	18	8058130	OSG Dozing	1:39.809
6	6	126	Peter Jenkin	Bellevue WA	EIP		BMW 325i		18	ICSCC		1:40.438
7	1	313	Colin Koehler	Bothell WA	ITA	IRDC	Honda CRX Si	Red	18	ICSCC	Burien Honda	1:40.760
8	2	5	Rick Delamare	Snohomish WA	ITA	IRDC	Honda	Red	18	ICSCC	Hydro Physics Pipe Inspections/Ice Vest	1:41.109
9	3	47	Tucker Sheppy	Beaverton OR	ITA	TC	BMW 325e	Black & Whi	18	ICSCC	Eric Blois	1:40.833
10	7	183	Charles Hurley	Monroe WA	EIP	BMWCCA	BMW 325i	Lime Green	18	ICSCC	My Loving Family	1:42.132
11	8	131	Martin Berryman	Coquitlam Wa	EIP	SCCA	BMW 325is	white	18	ICSCC		1:42.501
12	4	07	Jeff Clark	Puyallup WA	ITA	IRDC	Mazda Miata	Red wht blu ylo	18	ICSCC	Jeff's Auto & Friends	1:42.321
13	5	18	John Walker	Graham WA	ITA	IRDC	Mazda Miata	Blue	18		Johnny Walker Racing/Jeff's Automotive/Famil	1:42.679
14	9	73	Rob Dunn	Seattle WA	EIP	BMWCCA	BMW 325is	Blue	18	ICSCC	Car Tender	1:42.117
15	6	775	Greg Holz	Mill Creek WA	ITA	SCCA			18	SCCA		1:42.664
16	7	135	Mike Tripp	Forest Grove OR	ITA	CSCC	Mazda Miata	White	18	ICSCC	Zoom'n Boomers + 2	1:43.124
17	10	309	Jamie Cissell	Burien WA	EIP	IRDC	BMW 325i	Yellow	18	ICSCC	VoiceGuy.com	1:42.661
18	11	41	Rob Johnson	Abbotsford, BC	EIP	SCCBC	BMW325i	Red	17	ICSCC	Mr. Noodles/Bimmerworld	1:42.503
19	12	100		Seattle WA	EIP	IRDC	BMW 2002		17		Jones Racing and Auto Hound Collision Center	1:43.505
20	13	20	Frank Greif	Seattle WA	EIP	BMWCCA	BMW 325is	Blue	17	ICSCC	Car Tender - StrategicIntent.com	1:43.746
21	14	745	3	Sammamish Wa	EIP	SCCA	BMW 325	Red/Blue	17	SCCA	David Cheng Racing, TC Motorsports, PRI Motor	1:44.095
22	15	35	Stephanie Richer	Bellevue WA	EIP	BMWCCA	BMW 325i	white	17	ICSCC		1:44.892
23	8	74	Robert Dunn, Sr.	Seattle WA	ITA	BMWCCA	Dodge Neon	Blue/White	17	ICSCC	Car Tender	1:45.173
24	16	61	Dave Wahl	Edmonds WA	EIP	BMWCCA	BMW 325is		17		Sherie Wahl	1:44.552
25	1	52	,	Sammamish WA	FIP	IRDC	Mazda Miada	silver	17	ICSCC		1:46.357
26	9	03	Noriko Hamaguc	Seattle WA	ITA	IRDC	Acura Integra		17	ICSCC	Team Hayai	1:46.705
27	10	37	Paul Forgey	Seattle Wa	ITA	BMWCCA	Dodge Neon	Blue/White	17	ICSCC	Car Tender	1:47.039
28	11	88	Craig Hunter	Victoria BC	ITA	VMSC	Mazda Miata	Orange	16	CACC	Hunter Performance	1:48.639
29	17	188	Jason Vein	Bellevue WA	EIP	BMWCCA	BMW 325i	· ·	16	ICSCC	PRO3	1:42.180
30	1	315	Mike Weeks	Snohomish Wa	GTL	IRDC	Datsun 510		15	ICSCC	Precious Life Animal Sanctury-Squim, Wa	1:58.080
DNF	DNF	68	Fred Wright	Mercer Island W	EIP	BMWCCA	BMW 325i Race (7	ICSCC	West Werks	1:40.273
DNF	DNF	408	Bill Mann	Sammamish Wa	ITB	IRDC			3	ICSCC		1:57.093
	DNS	36		Spokane WA	EIP	NWMS	Porsche 944 na	silver/blue		ICSCC		
	DNS	60	Caelin Gabriel	Poulsbo Wa	EIP	BMWCCA	BMW 325i	Blue/Silver			Shinyata Research	
	DNS	102	Dan Rogers	Anchorage AK	EIP	ICSCC	BMW 325i	Green/White			Electric Power Systems	
	DNS	160		Coeur d'Alene ID		NWMS	BMW 325is	Multi		ICSCC	Adare Motorsports	
	DNS	192	ū	Seattle WA	EIP	BMWCCA	BMW 325i	Red		ICSCC	Unofficialbmw.com	
DNS		64	Stephen Wiley	Vashon Island W		IRDC	Volkswagen Scir			ICSCC		
DNS	DNS	09	Scott Faris	Lake Oswego OR	ITA	CSCC	Mazda Miata	Red		ICSCC	Safaris Motorsports	



Memo #4, June 2010

1770 Front St PMB 337 Lynden, WA 98264 **Return Service Requested**

Printed in the USA

We're All Wrapped Up in New SFI/FIA Seatbelts

As you can see, Armadillo Andy is all wrapped up in new seatbelts due to the new Conference Rules requiring strict adherence to the SFI rules that seatbelts expire 2 years from the month and year of the tag punched on the tag. FIA belts expire at the end of the year of the tag sown into the belts. Don't get wrapped up in old belts and get bounced at tech. Check the dates on your belts, then call Armadillo Racing to get the new belts in the style, color, and certification you want (SFI or FIA, lever latch or cam-lock).

The Monthly Racing Mentor Teleseminar with CD: It's like having a racing mentor at the end of your telephone each month and a CD of the call to listen to again and again to reinforce the guidance you'll get on each call. Each month Armadillo Racing's Andy Collins will conduct a live phone seminar with a racing guru with the purpose to improve your racing. For complete details and to register please visit our website at www.armadilloracing.com and get a mentor now.

- Everything you need to go racing -

"Mylaps (formerly AMB) transponders - rechargeable and direct powered

For your car: Seats, roll bar padding, seatbelts, right and left side window nets, on-board fire systems, brake pads and brake fluid

For the driver: All your personal safety gear and a great selection - Suits, gloves, helmets, underwear, shoes and of course a HANS® device

Complete Safety Equipment Packages (Suit, gloves, shoes, socks, balaclava) featuring OMP Suits and Bell Helmets. A complete package will save you more than \$50 off individual piece pricing. For Best Selection Call Today.

Ask for our Free Report: How to Buy Exceptional Safety Equipment and Still Leave Enough Money in Your Pocket to Go Racing.

"Excellent customer service and support at every race weekend" — Frank DiMiceli Spec Miata • "Armadillo is committed to always being available on and off the track." — Dan Durr BMW 2002

"We guarantee that you'll be happy with your Safety Equipment Package or we'll refund your purchase price plus \$25.00 for the hassle" • Andy Collins - President

ar, shoes and of course a HANS® device **RACING**On Track With All Your Racing Needs • 1-888-211-9129 • Toll Free USA and Canada • www.armadilloracing.com